direksiyon tıkırtısı corsa c

nicolayy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
standart sorun olan direksiyon tıkırtıma yarın son veriyorum inşallah.bosch car serviste en fazla 200 ytl ye halledeceklerini ve biteceğini söylediler.acaba doğrumu ?

inş..benimde sinyal kolu ötüyo..ilk direksiyon sandım ulan bendede çıktı way anasına diodum.. sonra anladım ki sadece sinyali yakınca oluo bi yönden sevindim bi yönden üzüldüm:D 2006 modellerde direksiyon sorunsuzmuş galiba biz ordan yırtıoruz

standart sorun olan direksiyon tıkırtıma yarın son veriyorum inşallah.bosch car serviste en fazla 200 ytl ye halledeceklerini ve biteceğini söylediler.acaba doğrumu ?
doğrudur da fiyat bana fazla geldi sanki. tıkırtı burcu diye iki parça takıyorlar birşey kalmıyor. bu kronik sorunu bu kadar basit çözüyorlar ama nedense yıllarca millete eziyet çektirdiler. bence bir özel servise sormanda fayda var fiyat açısından.

yaptırdığın zaman sonuç ve fiyat yazarmısın lütfen*

servise sordum tamir etmiyor yenisini takacak yani yine aynı sorunu ileride yapacak.verdiği fiyat 250ytl.200 verip yaptırıp kurtulmak daha mantıklı geldi.

Kafanda konu ile ilgili şüphe varsa sitemizin sponsoru Opel Team Service'e de yaptırabilirsin.Gayet güzel hallediyorlar...

opel team da ne kadara yapıyolar ?

Direksiyon tıkırtı burçları aşınmıştır. Bunlar değişince sorunun hallolur. Yollarımızdaki bozukluklar neticesinde arıza tekrarlayabilir. Bunun kabahati burçlar değil, yollar.

Z kolundan yapıyor o sorunu. Yetkili serviste kdv + işçilik dahil 194ytl ye değiştirmişlerdi .. 12bin km oldu ve yeniden başladı aynı tıkırtı belirtileri .. :/

Geri