standart sorun olan direksiyon tıkırtıma yarın son veriyorum inşallah.bosch car serviste en fazla 200 ytl ye halledeceklerini ve biteceğini söylediler.acaba doğrumu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğrudur da fiyat bana fazla geldi sanki. tıkırtı burcu diye iki parça takıyorlar birşey kalmıyor. bu kronik sorunu bu kadar basit çözüyorlar ama nedense yıllarca millete eziyet çektirdiler. bence bir özel servise sormanda fayda var fiyat açısından.standart sorun olan direksiyon tıkırtıma yarın son veriyorum inşallah.bosch car serviste en fazla 200 ytl ye halledeceklerini ve biteceğini söylediler.acaba doğrumu ?
opel team da ne kadara yapıyolar ?
Direksiyon tıkırtı burçları aşınmıştır. Bunlar değişince sorunun hallolur. Yollarımızdaki bozukluklar neticesinde arıza tekrarlayabilir. Bunun kabahati burçlar değil, yollar.standart sorun olan direksiyon tıkırtıma yarın son veriyorum inşallah.bosch car serviste en fazla 200 ytl ye halledeceklerini ve biteceğini söylediler.acaba doğrumu ?