Direksiyon kutusundan gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atesbasak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

atesbasak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar .. uzun süredir direksiyon kutusundan ses geliyor ... yani aslında direksiyona lıkırtı sesi geliyor ..bunu özel servise söylediğimde bana salıncakların lastikleri değişecek dedi ve salıncakları komple değiştirmem rağmen sonuç aynı..Bu konuda fikri ve bilgisi olan varsa lütfen yazsın..

direksiyon kutusu içinde tıkırtı burçları varmış. onların değişmesi lazım. böyle ufak yuvarlak bi parça diyorlar. bende görmedim parçayı ama benim başımda da vardı değiştirdim. şimdilik bi ses yok.

yag akıtma varmı

yag akıtma varmı

yağ akıtması yok sadece hafif bozuk yollarda bile direksiyon milinden direksiyona kadar vuruntu yapıyor..
ayrıca bu burc denilen olay bu GT lerde oluyormu yani tamir takımı dedikleri olay varmı bunlarda..

opel combodaki direksiyon kutusu problemi gibi birşey galiba..

Son düzenleme:
servisine göster

Maliyeti Ne olur Bu Arızanın Tıkırtı Burcu
Bende de aynı Sorun Var

Maliyet Pahalı Mıdır

Vec gt, lerde direksiyon sorunu vardir ama bu sesi kesmek biraz zordur ayrica direksiyon ayarli sütun olduğu için mavsal vardir kapaklarin içinde ordan da geliyor bakilacak

Klasik Direksiyon kutusu sesi olabilir bence. ama kesin bir çözümü şimdilik yok gibi forumda bu konu çok açılmıştı aynı sorun bendede var yarın denizlide sadece burçları değiştirecek bir ustaya götüreceğim bakalım sesi kesecek mi?

benin araçtada aynı sorun vardı çok düşündüm yaptırmayı 300-400 ytl arası bişey tutuyor ama sonradan forumda yazılanlara baktım belirli bir süre sonra tekrar aynı ağrızayı verebiliyormuş. yani bu opellerin kronik sorunu bence hiç değiştirme. ben alıştım hiç hissetmiyorum bile.

Geri