Direksiyon kutusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wan fu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wan fu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Corsa c aracımdaki kronik direksiyon kutusu burcu arızasını daha kaliteli bir malzeme kullanarak tamirini yaptıranlar Ankara"da nereye yaptırdınız.Opel garaj bu tamiratı yapıyor mu?Bu konuda tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum selamlar...:tesk:

Üye arşivine açtıgınız konuyu gerektigi gibi tamamlarsanız kurallara uymuş oluruz.

diğer yandan sitede konu ile pek çok konu mevcut,sitemizde ARA/BUL butonunu kullanrak arama yaparsanız pek çok konuya ulaşabilirsiniz, örneğin ;

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=932

Keyifli Forumlar

tamamdır :good:

opel garaj sadece sökme takma işini yapıyor yanılmıyorsam...
direksiyon kutusunu açıp tamir edenler başkaları... tornacılar diye biliyorum...
ama yardımcı olurlar tabi..

Kardeşim hiç tamir takımıyla falan uğraşma..Yaptıranların bir çoğu aynı sıkıntıyı bir süre sonra tekrar yaşadı..En iyisi temiz bir çıkma kutu bulman ve değiştirmen.Biraz külfetli ama sağlıklı.İyi günler

Kardeşim hiç tamir takımıyla falan uğraşma..Yaptıranların bir çoğu aynı sıkıntıyı bir süre sonra tekrar yaşadı..En iyisi temiz bir çıkma kutu bulman ve değiştirmen.Biraz külfetli ama sağlıklı.İyi günler

Aldığı çıkma kutu da kronik sorunlu olacak. Sorun kronik olduğundan en güzeli tamir takımı ile halletmek

ben tamir ettirdim ve yaklaşık 2 sene oldu... sorun yok...
düzelmiyo diye bişey yok.. ben yaptırdım düzeldi..

kardeşim direksiyoncular yapıyor.ben bursada bu işi yapıyorum yaptığımda müşteri beni unutur garanti böyle verilir.tıkırtı diye bişe kalmaz.

4 yıllık hort.
güzel şeyler bunlar, insanımız araştırıyor :D

Geri