direksiyon kutusu ve arka viraj denge çubuğu hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xmyy_24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xmyy_24

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımda başlıkta belirttiğim parçalar arızalı ses yapıyorlar. bu parçaları onardıktan sonra tekrar bozulma durumu olur mu? yoksa yenisi ile değiştirmek daha mı mantıklı olur ? eğer değiştirirsem ne kadar masrafım olur.

Direksiyon kutusunu ben revize yaptırdım, gene boşluğu tam düzelmedi. Yenileyince, tepkisi vs. çok güzelleşti. Arka burçları değişirseniz, ses en az 2-3 sene kesilir.

direksiyon kutusunu tamir ettireceksiniz.... ve size 6 ay garanti verecekler... yenisini almak çok daha pahalıya mal olur... ben tamirden sonra 2 yıl kullandım ve sattığımda sıkıntı yoktu...
Arka viraj denge cubuğu değilde büyük bir ihtimal arka burçlardan gıcırtı sesi geliyordur...
burçlar ucuz ama işçilik fena.... kesinlikle burçları kaliteli taktırın... yoksa 2 yıl sonra tekrar ses gelir...
Erzincan da iseniz, umarım iyi bir ustanız vardır....

burçları değiştirdim 4 ay önce. geçen sene viraj denge çubugunda lastiklerin olduğu yere bant sardı adam ses kesildi ama yine başladı. trabzon erzincan a yakın biraz araştırma yaptım direksiyon kutusu 900 tl o kolay ama viraj çubuğuna nasıl çözüm bulacağız.

Geri