direksiyon kutum mu bozuk?

prenssavvase' Alıntı:
arkadaşlar corsa c mi geçenlerde servise götürdüm ön takımdan dolayı. Servisteki usta arabayı kullandıktan sonra bunun direksyon kutusu bozuk dedi?+ön takım... ben sürerken arada sırada göstergelerin derinliklerinden gelen iki cam şişenin birbirine çarpması gibi bir ses(o da arada sırada oluyor) birşey hissetmiyorum.Tamir için 250 mil istedi.yaptırmazsam ön takımın bozulacağını söyledi.. Acaba nasıl anlaşılıyor? bu ses buna mı işaret?diğer bulgular ne olmalı acaba?? :help:

kardesım aynısı benım basıma geldı 280 mılyon verdım yaptırdım...gecmıs olsun...

senin corsada corsaların hastalıgına yakalanmış geçmiş olsun

dreksyon kutusunu 3 ay evvel (delphı marka )değiştirdim rotiller üzerinde 250 ytl ye aksaraydan aldım 100 ytl de takmasına verdim iş bitti daha önce 175 ytl verip tamir ettirdim bostancı sanayide olmadı neyaparsan yap öntakımdan gelen ( sert tümseklerde ) yinede hafif ses geliyo bununda kesilmesine imkan yok bu corsaların özelliği herhalde yapılacaklar bunlar

Maltepe Özel Boycan Opel servisi uygun fiyata işi cözüyor 1 yılda garanti veriyor isteyenlere yardımcı olabilirim....

corsa c lerin direksiyon kutusu hatalı üretimm!tamir oluyoo 200-250 ytl arasında tutuyoo!

tamıri deneye bilirsiniz aslında

Geri