Direksiyon Farki Yardim Lütfen....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dün yeni Astra sedanı test etmeye gittiğimde hoşuma giden terk farkı direksiyonun çok hafif oluşuydu.Sordum benimkide aynı sistemmiş fakat benimki o derece yumuşak değil bu neden kaynaklanabilir acaba? Ustalarımdan yardım bekliyorum....

ön lastiklerin havası çok olabilir, amortisör takozları yeni olduğu için oda fark ettirir. benim bi kere ön lastikler çok şişirilmişti direksiyonu serçe parmağımla çeviriyordum :)

hayır benimki lastik işi değil ordan çıkınca direkt lastikçiye gittik 4 lastiğide 32 yaptı sonuç yine aynı :(

denediğin arabanın lastik basıncı fazladır diyorum. senin araba değil kardeş. sen ön lastikleri bi 38 yap sonra direksiyonu gör :) sıfır araçların bazen lastik basınçları fazla olabiliyor

hıııı o zaman durum farklı:))

ben yeni lastik almıştım 44 yapmış adam 4 lastiğide. direksiyon o kadar yumuşaktı ki anlatamam. ama en ufak bi darbeyi arabanın içinde hissediyorduk. az bişey öyle kullandıktan sonra gittim indirdim havasını biraz. mutlaka söylemek lazım basınçların ne kadar olması gerektiğini yoksa adam bir günde onlarca lastik takıyor ama hâla bilmiyor basıncın ne kadar olması gerektiğini

bence bunu bilgisizlikten yapmıyor çünkü opel odak ta aynen boyle yapıyormuş geçen bi araç sahibi şikayet ediyordu çünkü

ben iki elimle zor çeviriyom. ya ben ne yapam:)

bende aslında anlamadım adam ben aracımı servise bıraktım aldım lastiklerime 38 hava basmışlar diyordu sadece kulak misafiri oldum

Geri