Direksiyon daki tutarsız tepkiler !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Park veya manevralarda direksiyonu tam sağ ya da tam sol yapıp orda tutmak eski hidroliklerde zaman içinde çıkabilecek sorunlara neden oluyor diye biliyorum.Bu yüzden yıllardır alışkanlıktan,şuanki arabamda bile sona gelince birazcık geri cekerim...Tabii bunun senin problemle pek ilgisi yok hakan,bilgi olsun diye yazdım.

aslında hep en doğrusunu yapmışsın,

1)sona kadar çevirmek
2) çevrik halde aracı park etmek

bunlar hep hidrolik pompayı zorlar.

Experience' Alıntı:
Park veya manevralarda direksiyonu tam sağ ya da tam sol yapıp orda tutmak eski hidroliklerde zaman içinde çıkabilecek sorunlara neden oluyor diye biliyorum.Bu yüzden yıllardır alışkanlıktan,şuanki arabamda bile sona gelince birazcık geri cekerim...Tabii bunun senin problemle pek ilgisi yok hakan,bilgi olsun diye yazdım.

setapxxx' Alıntı:
öncelikle arcını çok iyi bir balanscıya götür ve rot ayarlarını baktır.ayarları düzgün ise direksiyon kutusundan olabilir yada amartisör üst takozlarında rulmanlar var onlar yağsız kaldığı için ezilişyo ve aşınıyor yada parcalanıyor.oda değilse alt beşiklerden olabilir
+1987 üst takoz rulmanları dagılmıs parcalanmıs olabılır... ama saga cevırıken bırden sola cevırdıgın an mutlaka sert olur o arada

Hidrolik pompası ne kadar fiyat tutar?

gecmiş olsun haber bekliyoz

herkez pompadan yakınıyo bende aynı durumdayım fiyat veya tamir varmı?

Geri