- Konuyu Başlatan
Bu parçayı bana dingil burcu diye gösterdiler. Siz burada torsiyon burcu diye adlandırıyorsunuz. İkiside aynı anlama mı geliyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu parçayı bana dingil burcu diye gösterdiler. Siz burada torsiyon burcu diye adlandırıyorsunuz. İkiside aynı anlama mı geliyor?
Arkadaşlar 2001 vectra 1.6 comfort arabamda arka dingil burcularını değiştirmem gerekiyor. Uzun süredir kasislerde arkadan gelen ses sorunum vardı. Bu burclardan geldiği söylendi. Bana söylenen "Lemförder" marka orjinali imiş.
İlla orjinalmi olmalı yoksa daha ucuz parçalar var onlardan randuman alabilirmiyim.:sorry:
Bir sorum da kaç tane dingil burcu mevcut 2 mi ? 4 mü ?
teşekkür ederim
Arkadaşlar, önce bir noktaya açıklık getirelim. Takır tukur sesler Savaş abinin de belirttiği üzere amarstörle ilgilidir büyük ihtimalle. Gacırt, gucurt diye gelen sesler ise:
1. Denge demiri lastiklerinden
2. Burçlardan gelir(kuvetle ihtimal bundandır)....
Burçlarda meydana gelen durum zamanla deformasyon da olabilir içine su-toz girmesinden de kaynaklanabilir.
Ben de aynı sorunu kışın yaşadım. Arabayı aldığımda hiçbir sorun yoktu, kışa girince gacırtı başladı. Bir ustaya gittim, yağladık şimdi keser dedi. Kesmedi maalesef hiçbir olumlu etkisi olmadı, tekrar sorunca da yağ nüfuz etmemiştir ya da içine su girmiştir dedi. Bir başka usta burçlar kapalı sistemlerdir nasıl yağlamış, değişmesi lazım dedi...
Velhasıl gel zaman git zaman havalar ısındı ve şu anda gacırtı-gıcırtı kalmadı.
İnsan düşünüyor, kapalı sistemse nasıl su giriyor? Yok açıksa yağ neden fayda etmedi?..