Digital Km Saati

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstraG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AstraG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar kiminize saçma gelebilir ama gigital km saatlari sıfırlanırmı ben arabayı 0 aldım alğımda 40 km yazıyorduherhalde oralarda kullanmışlar acaba diyorum daha fazla kullandılar sonra sıfırladılarama şuda geliyor aklıma onu yapacak olan adam o 40 ıda silerdi bir fikir arkadaşlar

km saatleri sıfırlanabiliyor. ama sizin arabanızdaki durumu bilemem.çok aklınıza takılıyorsa servise götürüp baktırın. orada söylerler.

test amaçlı yol yapmışlardır

ya zaten servisten aldım arabayı ben de test amaçlı yapmışlardır diye düşünüyorum ama vesvese geliyor yani opel yetkili satıcı bunu yapmaz diyede düşünüyorum

hoş araba 6500 km bile oldu ama bu soru hala aklımda

gösterge saatleri sıfırlanabilir, fakat bunu yapmaya kimsenin maçası yemez, sıfır km araç alıyorsunuz bunu unutmayın, fabrika içerisinde aracın tüm testleri dahil yapacağı km 15-20 arasıdır. bundan fazlası bayi ve servislerde yaptıkları km'dir.

yok ya araba aldığımda mis gibi kokuyordu tamamen kuruntu benimki

Ben Size Yetkili opel Servisinden Duydugumu Söyliyimde Dudaklarınız Uçuklasın.Arabamı Tamire Bıraktığımda Corsa D Sport Test Sürüşü Yapmak İstedigimi Belirttim.onlarda Arabayı sattıklarını Söylediler.Bende İndirim Yapılıyomu Diye Sordum.Oda Çok Bişey Fark etmiyor Fiyat olarak.Zaten Km'sinide Sıfırlıyoruz Dedi.Olay Şu eger Araba 100 kmden Az yol Yaparsa Tech2yle Km'yi sıfırlayabiliyolar.Noldu Sıfır Araba Almış oluyoruz Dogal olarak Söylemeseler Test Aracı Değil diye sıfır Arabaya biniyoruz zannediyoruz.Şimdi Asıl problem şu Tamam Araç Garanti Dahili Ama Garantiye girmeyen parçalar Var Debriyaj vs vs. Bunlarda problem çıkarsa Ne olacak Bakalım ?

Saygılar.

Ben Size Yetkili opel Servisinden Duydugumu Söyliyimde Dudaklarınız Uçuklasın.Arabamı Tamire Bıraktığımda Corsa D Sport Test Sürüşü Yapmak İstedigimi Belirttim.onlarda Arabayı sattıklarını Söylediler.Bende İndirim Yapılıyomu Diye Sordum.Oda Çok Bişey Fark etmiyor Fiyat olarak.Zaten Km'sinide Sıfırlıyoruz Dedi.Olay Şu eger Araba 100 kmden Az yol Yaparsa Tech2yle Km'yi sıfırlayabiliyolar.Noldu Sıfır Araba Almış oluyoruz Dogal olarak Söylemeseler Test Aracı Değil diye sıfır Arabaya biniyoruz zannediyoruz.Şimdi Asıl problem şu Tamam Araç Garanti Dahili Ama Garantiye girmeyen parçalar Var Debriyaj vs vs. Bunlarda problem çıkarsa Ne olacak Bakalım ?

Saygılar.

bunu da yapıyorlar yani helal olsun

sıfır km.araç alınca test amaçlı sürülüyor araç ama 40 km.değil.bende sıfır aldım aracı ama aracın km.si 5 km.idi.ayrıca sıfır alınmış bir aracı 100 km.olmadan servis bir defaya mahsus km.sıfırlıyor bilginize.

Geri