digital hız göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cabbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olmuyor...

Aracım 2004 model Astra G NJOY NB mesajı okur okumaz denedim ama malesef hiç bir şey olmadı...

İki tuşa aynı anda bir süre basılı tutuncada hemen ayarlama moduna geçerek başlıyor tarihi saydırmaya.. :(

Belki dedim yol bilgisayarının bulunduğu modun önemi vardır diyerek tek tek konumunu değiştirerek de denedim malesef olmadı...

Denedim bişiler çıktı ama gösterge tamamen aptallaştı. Hızla alakalı bişi göremedim, sorun bende de olabilir.

benim arabada hiç bişey olmuyor

deneyelim bakalım :D
gokalp senle bizim arabalar aynı herhalde.sen denedim mi bu olayı.benimkinde olmuyor.
ayrıca diğer forumlarda follow home me mi öyle özelliklerden de bahsediyorlarda oluyor diye oda olmadı.acaba senin arabadaki özellikleri bi saysn da benimkinde olanları bi bilsem . . . :D

gokalp senle bizim arabalar aynı herhalde.sen denedim mi bu olayı.benimkinde olmuyor.
ayrıca diğer forumlarda follow home me mi öyle özelliklerden de bahsediyorlarda oluyor diye oda olmadı.acaba senin arabadaki özellikleri bi saysn da benimkinde olanları bi bilsem . . . :D

astra g lerde follow me home yok ki zaten :(

bendenemedimde bastığımda aracın serinosu falan çıkmıştı follow me home da astra h de war.

Dijital hız göstergesini yol bilgisayarındaki anlık hız bilgisini sıfırlayarak elde edersiniz..

sıfırladığınız anda okuduğu ilk değer o andaki hızınızdır.

tabi sürekli okuma yapmıyor, ortalama alıyor :)

siz dijitaldeki anlık hızınızı öğrenmek isteyince tekrar sıfırlayın..

2005 corsa cdti da öle bişe olmuyo 50 kere denendi çıldırıldı kafa yendi lanet olsn dendi bırakıldı

bu tip bişey olabilir. benim toledoda dijital klimada hız göstergesi, devir saatinden tutunda motorsuyu sıcaklığına, alternatörün ürettiği akım miktarına kadar tam 86 değişik veriyi dijital klima ekranında görüldüğünü birisi keşfetmiş bende denedim. gerçektende gösteriyo. ve klimanın bu özelliği kitapçığında felan yazmıyo. internette seat servisinden biri o 86 verinin neler olduğunu listelemiş ve nasıl yapıldığını açıklamıştı. sonra araba çok daha içime sindi. opelde de böyle bişey vardır belki. bence toledoda olan bu olay sadece servisdekilerin bildiği özel bişeydi. yani arabayı kontrol etmek adına konulmuş bişeydi ama sonradan deşifre oldu. bu konuyu opelle ilgili yabancı sitelerden araştırın derim

Geri