Devirdaim pompası değişim aralığı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mtn1543
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mtn1543

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Merhabalar bir soru sormak istiyorum .Soğutma suyu ilgili . Aracı hergün kullanıyorum ve 1 ay önce Yağ soğutucu değiştirdikten sonra ilaçlı su ile radyotor temizlendi ve yeni antifiriz koyuldu. bu işlem yapıldıktan sonra ustam dediki eve gidince ertesi günü sabah bak eksiltme ypatıysa ekleme yap bende baktığımda biraz eksilmişti ve eklemesini yapmıştım. Simdi gelelim soruma bugun 10 km bi yol gittim aracı park ettikten sonra suyu bi kontrol edeyim dedim fakat 2 cm kadar eksilmis. Her tarafi kontrol ettim kacak vs yok. Acaba arac tam soguduktan sonrami bakmak gerekir suya ? aracı 123binde aldım şuan 160 binde hiç v kayışı vs değişmedi.ustama baktırdığımda kayış iyi demişti. acaba devirdaim mi sorunlu yoksa motor bir kısım suyu içindemi tutuyor?

Son düzenleme:
Telaş yapmaya gerek yok, eksilen suyu tamamlayıp fan devreye girene kadar aracı çalıştırıp tekrar su seviyesini kontrol edin. Bir de yedek su deposunun kapağını iyi sıkıştırın.

trigerle birlikte değiştirirsiniz

En güzeli triğer ile birlikte değiştirmek

bende kayış olmadığından triger değişimi yapmadım daha aracım 150 bin kmde. 140 bindeyken su eksiltme başladı. devirdaimin kaçırdığını anlayınca Graf marka alıp değiştirttim. diğer araçlarda devirdaim nasıldır bilmiyorum ama astra g 1.4 twinport da kayışın oraya bakınca gözüküyor. su kaçırıyorsa devirdaimin dibinde nemlilik gözüküyor

Huawei ascend mate 7 - Tapatalk

2007 olmasaydı, o ilaçlı su büyük sıkıntı açabilirdi. Temizlenince, eski araçlar birden su kaçırmaya başlar. Kırmızı antifriz hikayesinde sıkça yaşadık.

Triger ile birlikte set olark değişir ama, yağ soğutucu dediğinize göre aracınız 1.3 dizel sanırsam.

2007 olmasaydı, o ilaçlı su büyük sıkıntı açabilirdi. Temizlenince, eski araçlar birden su kaçırmaya başlar. Kırmızı antifriz hikayesinde sıkça yaşadık.

Triger ile birlikte set olark değişir ama, yağ soğutucu dediğinize göre aracınız 1.3 dizel sanırsam.

evet hocam o değişti kurtuldum

bende kayış olmadığından triger değişimi yapmadım daha aracım 150 bin kmde. 140 bindeyken su eksiltme başladı. devirdaimin kaçırdığını anlayınca Graf marka alıp değiştirttim. diğer araçlarda devirdaim nasıldır bilmiyorum ama astra g 1.4 twinport da kayışın oraya bakınca gözüküyor. su kaçırıyorsa devirdaimin dibinde nemlilik gözüküyor

Huawei ascend mate 7 - Tapatalk

hocam değişim uzun sürüyormu? işcilik fazla tuttumu?. illa bilyasını değişim şartmı ? birde sadece kayışla devirdaim değişince yeniden antifiraz koymak gerekiyormu?

Geri