devirdaim değişimi corsa c

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tuluhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tuluhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar,

Benim arabanın trigeri ve devirdaimi geçen sene değişmişti..bu sene kontrolde devirdaimin su kaçırdığı belirlendi ve değişti bugün..fakat triger falan sökülüp tekrar takıldı..arabayı aldığımda performansında düşüklük hissediyorum..triger ile ilgili bir sorun olabilirmi yada başka bir durum?

Akşamüstü açıp baktıığımda hava filtresinin borusu takılmadığını gördüm..motor ilk çıkıştan hava alıyor şuan..unutmuş takmayı sanırım..perf düşüklüğü bundan olabilir die düşünüyorum

Hava Debimetresinden once Çıkıksa Boru Performans düşüklüğü Yapması Normaldir.Benzin Tüketiminizde Artar Buna Paralel olarak.Boruyu Biran Önce Taktırmalısınız.

Bugün taktırdım..düzeldi araba..sağolun

Geçmiş Olsun Arabayı Ustadan Teslim Aldıktan sonra kontrol Yapmakta Fayda Var.Eger Başında Duramayacaksanız ustanın.Ben Genelde Ustaların Gölgesi olurum Hem meraktan hemde Eksik Gedik Bişey Yapmasınlar diye :)

haklısın..bende öleydim fakat ustanın yardımcısı çocuk yoktu ve o sırada bir arkşı kaza yapmış aradılar gitmesi gerekti..hızlı biçimde topladı ve oldu işte..neyse insanlık halii..gerçi çok özürde diledi sonradan...ama haklısınn tekrar..

Geçmiş olsun Tekrardan İnsanlık Hali Tabii.

Geri