Deterjan markası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan027
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
KarBeyaz. diye bir marka varmi bilmiyorum ama aklima ilk bu geldi.

evet millette bi yabancı özentisi var sormayın gitsin türkçe isimde marka için risk olacaktır ben yabancı isimli bi ürünü bi adım önde görüyorum ha desteklediğimden mi hayır ama çoğunluğa bakarsak ülke genelinde fikirlerimizin ayrı olduğu alenen belli :D
benim aklımada "pak" ile ilgili geldi "PAKLAR" mesela üst isimle birlikte Sizi ancak bu PAKLAR :D biomenin hitlerli reklamı gibi iddaalı oldu biraz galiba :rolleyes:

arkadaşlar fikri olan yok mu?

1-esinti
2-pakmatik
3-Akpak.(ilk üç harfe dikkat.Bu ismi seçin devlet baba kesenin ağzını açsın,komisyonumu isterim:)

valla yanlış anlaşılmasın ama pakyu sanki ingilizce bir küfürü andırıyor gibi.mantığı güzel ama milletimiz böyle şeyleri diline dolamayı çok sever.

moko matik :)

valla yanlış anlaşılmasın ama pakyu sanki ingilizce bir küfürü andırıyor gibi.mantığı güzel ama milletimiz böyle şeyleri diline dolamayı çok sever.

Aklımdan geçeni okumuşsun :)

Tamam itiraf ediyorum. Yazarken benim de aklıma gelmişti. :)

Hatta Savaş Abi de böyle yazdığına göre aklına öyle gelmeyen yok gibi... :)

Ama sonuçta başarılı olur. Önemli olan dile dolanması, akla çabuk gelmesi, bir an önce hafızalarda yer etmesi. Bence kesin tutar! :)

Geri