detaylı temizlik (en detaylısından)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bilgiler için sagolsın..

Son düzenleme:
geçmiş olsun..çok özenmişsin güzel günlerde kullanırsın umarım..

hay maşallah cillop gibi olmuş.. ;)

kaza için de geçmiş olsun :(

geçmiş olsun ama tampon ile çamurluk arası tutmamış gibi bir çıkıntı göze çarpıyor... yoksa orjinalimi bu şekilde ...
dsc02833de2.jpg

Geçmiş olsun arkadaşım.

çok geçmiş olsun

torpido parlatıcısı silikonlular daha güzel parlatıyor bilginize

teşekkürler arkadaşlar

bu iş için özel kimyasallar var ama kaliteli ve asitik olmayanları tercih etmelisin tavanı köpük ile temizlersen sarkma vb gibi şeyler başına gelmez bu iş için köpüğü ile temizleme yapan ürünler tercih edebilirsin.

torpido icin öyle bir malzeme kullanmalısınki bu zamana kadar parlatıcı yada koruyucu adı altında sürülmüş herşeyi temizlesin ve kullandıgın parlatıcılarında slikonsuz larını terçih et derim

ben bu işi kendi yerimde ve bu işin kendi ürünleriyle uyguladım..
arkadaşım torpido için silikonlu spreyler daha güzel ve kalıcı bi parlaklık sağlıyor ve hiçbir zararıda yok ben daha önce bi sürü şey kullandım (torpido sütü vs )hemde en kalitelilerini ama silikon spry gibisini görmedim sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi aracım hemde uzun süre kalıcı parlaklık bilgilerinize

Vurup kaçanların akibetini 4 gözle bekliyoruz..:) .Geçmiş olsun...

muharrem abi geçmiş olsun inşalah bulurlar

corsa da süper olmuş ellerine sağlık muharrem abi unutmadan gsi ızgaralarından takdırabilirmiyiz benimkine geldiğimde

gerçekten araba güzel olmusta bize ne tavsiye edersin mesela bu fan çıkışlarını güzel temizlemişsin taban halılarınıda arka stepne falan eline sağlık bak bende çıkıyorum temilemeye özendim.

Geri