detaylı temizlik (en detaylısından)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun valla arabayı sıfırlamışınız

al yetkili serwise koy sıfır die sat yani.. merak ediyorum sıfır alsak bu kdr temizlenmiş weriyolarmı :)

geçmiş olsun ama arabanız eskiden daha hoş duruyor eğer istanbulda olsaydım mutlaka yerinize uğrardım ii günlerde kullanmanız dileğiyle..

geçmiş olsun bu arada temizlik 10 numara olmuş

geçmiş olsun ama tampon ile çamurluk arası tutmamış gibi bir çıkıntı göze çarpıyor... yoksa orjinalimi bu şekilde ...
dsc02833de2.jpg

var bişiy ama düzeltilecek bu arada çok dikkatlisin :good:

arkadaşım torpido için silikonlu spreyler daha güzel ve kalıcı bi parlaklık sağlıyor ve hiçbir zararıda yok ben daha önce bi sürü şey kullandım (torpido sütü vs )hemde en kalitelilerini ama silikon spry gibisini görmedim sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi aracım hemde uzun süre kalıcı parlaklık bilgilerinize

peki toz yapışması artmıyormu bu slikonlu spreyde anti statik olması gerekmiyormu slikonu geçtigi zaman torpidon çamur sürülmüş gibi olmuyormu? merak ettim

slikonsuz ve anti statik mat temizleyici ve koruyucular çok daha sağlıklı ve kalıcıdır zira parlak lık artıkca ön camda yansıma artar bilgilerinize.!

herkese ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar sagolun çarpan aracın adresini buldum sırada gitmek var gidip görecegiz bakalım ne kadar hasarı var. :)

serkan 61 senin gsi ızgara işi çok kolay bi iş geldiginde hallederiz opel team sagolsun :)

herkese ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar sagolun çarpan aracın adresini buldum sırada gitmek var gidip görecegiz bakalım ne kadar hasarı var. :)

serkan 61 senin gsi ızgara işi çok kolay bi iş geldiginde hallederiz opel team sagolsun :)
abi yapalım cidden yaa ama bana sisde lazım olucak

Geri