Desi konuşan alarm...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ISMMZM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ISMMZM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Geçenlerde aracıma desi konuşan alarm taktırdım, 2 tane çok şık uzaktan kumandası var ancak bu kumandalarıda kullanmak zorunda değilsiniz çünkü bu alarm kendi uzaktan kumandalı anahtarlarınızıda hiç bir işlem yapmadan tanıyabiliyor, kontak anahtarınızla uzaktan kapatınca alarm devreye giriyor 2 sn. sonrada ikinci kilidi kendiliğinden devreye alıyor, alarmı devreye sokmak istemezsenizde kapı kilidinden kapatmanız yeterli. alarmın kendi kumandasıyla her türlü ayarda yapabiliyorsunuz darbe koruması kademesi veya iptali, ultrasonik koruma kademesi veya iptali, alarm seslerinin değiştirilmesi gibi bunları ayarlarkende durumu bir bayan konuşarak anlatıyor :)) aracı kapattığınızda alarm devrede, açtığınızda alarm devre dışı diyor. alarm devrede iken araca müdahele olursa öncelikle "bu araç desi alarm sistemi tarafından korunmaktadır lütfen uzaklaşın" diyor ikinci müdahelede siren çalıyor. ayrıca üçüncü farklı bir kumandası var bunun cebinizde vaya çantanızda bulunması yeterli bu sayede araca 5 mt. falan yaklaştığınız zaman araç kendiliğinden açılıyor, araçtan inip uzaklaştığınızda kendiliğinden kapanıyor (bu kumanda opsiyonel 30 ytl.)

kardeş güzelmiş hayırlı olsun kaça mal oldu bide araç ne marka model

aynen guzel bişey nerde yaptırdın maliyeti nedir bende dusunuyorum
modelini tam olarak verirmisin

aynen guzel bişey nerde yaptırdın maliyeti nedir bende dusunuyorum

desi alarm bayileri olan heryerde yaptırabilirsiniz maliyet aşağı yukarı heryerde aynıdır sanırım çünkü bana fiyat verirken listeden bakarak verdi belli bir miktar iskonto yaparak "210 YTL."

desinin sitesinden buldum montaj kdv hepsi 200 usd imiş

desiyi aradım topkapıda varmıs sadece istanbulda konusan 300 ytl istiyor sen baya ucuza taktırmıssın arkadasım arada baya fark var

cok güzel

desiyi aradım topkapıda varmıs sadece istanbulda konusan 300 ytl istiyor sen baya ucuza taktırmıssın arkadasım arada baya fark var

taktırdığım servisin telefonu vardı şimdi aradım sordum montaj dahil liste fiyatı 250 ytl. dedi ancak iskonto yapıyoruz dedi bilgin olsun

Geri