Derinlik ve Yükseklik Ayarlı Direksiyon Kullanımı

kaderaniz

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
Forumda aradım ama herhangi bir şey bulamadım.

Sanırım astra g lerin bütün modellerinde bu sistem mevcut ama nasıl kullanıldığı hakkında bir fikrim yok. Derinliği ve yüksekliği nasıl ayarlıyoruz? Direksiyonun altında aşağı doğru inen bir parça var. Bırakınca tekrar yukarı çıkıyor ve bir hayli sert. Bu ayarlama işini onun sayesinde mi yapıyoruz? Bayağı uğraştım ama olmadı. Anlatacak birileri var mı acaba?

o dediğin parçayı sertçe aşağıya bastır kol aşağıya inince direksiyon gevşeyecektir.ondan sonra direksiyonun derinliğini ve yüksekliğini ayarlayıp tekrar o kolu yukarı kaldırıp sıkıştır hepsi bu kadar.

o dediğin parçayı sertçe aşağıya bastır kol aşağıya inince direksiyon gevşeyecektir.ondan sonra direksiyonun derinliğini ve yüksekliğini ayarlayıp tekrar o kolu yukarı kaldırıp sıkıştır hepsi bu kadar.

tam isabet:good: :good: :good:

Daha önce denemedim ama olmadı. Aşağı ilk indiğimde tekrar deneyeyim. Sağolun. İnşallah elimde kalmaz direksiyon :D

Bu zımbırtının bozuk olabilme ihtimali var mı acep?

Direksiyon gerçekten elimde kalacak. Aşağı yukarı, öne arkaya zorladım olmadı. Kontak açıkken de denedim tık yok. Kafayı yiyeceğim...

Aklıma gelen son şey direksiyonun altındaki bu zımbırtı aşağı çekilince kuvvetli bir şekilde kendini yukarı itiyor. Acaba bir tırnak falan var da kırıldı mı bende?

Arkadaşların anlattığı gibi uyguladığın zmn olmuyosa bi sorun var sanırım. Ayarlaması çok basit çünki zorlamana hiç gerek yok. servise göstersen iyi olur...

malesef o ozelıgı koymayı unutmuslar benım corsa ya

Geri