Deprem -deprem -deprem

sbademci' Alıntı:
Ben derste yakalandım. Derse yeni girmiştim başladık sallanmaya. Lise öğrencileri olmalarına rağmen korku çocukların gözlerinden okunuyordu. Allah daha beterinden esirgesin bölgedeki üyelerimizede geçmiş olsun.

geçmiş olsun hocam

aman geçmiş olsunn herkezee umarız can kaybı yoktur

ALLAH a şükür can kaybı yok...

geçmiş olsun gardaşlarım.cümlemizi allah daha beterinden korusun

bnmde bi akrabam orda çok korkuolar bi süreliğine izmire gelmeyi düşünüolar allah yardımcınız olsun bisde alıştık artık 5.3 5.9 geçen yıl yazlıa taşınıoduk nerdeyse:)

biz adam olmayız.mekan belli değil ama gene binlerce insan ölecek.yetkililerimiz çıkacak pişkin pişkin allahtan gelen birşey allah böyle bir bela bidaha ülkemize vermesin diyecek ama kimse birşey yapmayaak.zira gölcük depreminde yargılanan mütahitlerin dosyalarının zaman aşımına uğrayıp aklanmaları gibi.dönemin belediye yetkililerinin hiç bir cea almaması gibi.tek ceza vatandaşa kesildi.analarımız bacılarımız öldü cezayı gene vatandaş ödedi.

zeytinburnundada ev yıkılıyor çıkıyolar diyolar bu ev hasarlı değildi.tüm mahalleli ev sahipleri binada çarpı vardı hasarlı listelerindeydi diyor ama belediye başkanları pişkinliğini koruyolar enkaza bakıp geçiyolar.istanbul belediye başkanıda suçu binanın altında fırın olmasına atıyor.çok komik iddalar bunlar bitek o binanın altındamı fırın var.durduk yere yıkıldı kolonlar genleşti.

biz adam olmazyız...malesef

geçmiş olsun.Allah korusun.

cümleten geçmiş olsun

herkese geçmiş olsun... ınsallah tekrar yasanmaz

Dualarımız sizinle....

Geri