Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Depoyu doldurdum. Eskiden 1100 iken şimdi 1200km. Sizce sebebi nedir?
Depoyu doldurdum. Eskiden 1100 gösterirdi bilgisayar. Şimdi 1200km gösteriyor. Sizce sebebi nedir? Bu ara araç 14550 km de. Yakında 15.000 bakımına gireceğim.
Yol bilgisayarları, sizin kullanmış olduğunuz performansa göre, her 10 saniyede bir yeni veri gösterir diye biliyorum. Buna göre değişkenlik göstermesi normal...
Yol bilgisayarları, sizin kullanmış olduğunuz performansa göre, her 10 saniyede bir yeni veri gösterir diye biliyorum. Buna göre değişkenlik göstermesi normal...
+1 katılıyorum.
bende her depoyu fullediğimde 1200km gösteriyor (6500km'de) ancak bilgisayarı sıfırlayıp ölçtüğümde 900-950 km anca gidiyorum. hakkaten 1200km gidiyorsan allah nazardan saklasın
yakın aldıgımda bilgisayarı sıfırlıyorum. sanırım ondan da oluyor. yakıt alınca eski değerlere göre deponun kullanılabileceği km yi hesaplıyor.ama seviniyor insan
gidecegin km güven me bir anada bakıyorsun 50 60 km birden düşüyor bütün iş kullanımın ve havaşartlarında tani sen yükselte bilir ve düşüre bilirsin ama genede o yazana güven me depo bitince yazana bak derim birbirini hiç bir zaman tutmuyor