Arkadaşlar bildiğiniz üzere, bazı araçlarda depodan yakıt sallantısı sesi geliyor.. ve bu durum rahatsız edici olabiliyor... bende var.. arkadaşımda da yeni astra sedan var, ondada sorun aynı... servise şikayette bulundu... dalgakıran takıldı... ama ses aynen devam ediyor... yapacak bişi yok diyolarmış... bende servise sordum.. faydası olmuyor dediler... onca para veriyoruz küçük bir parça takamıyorlarmı diyor arkadaş... OPEL HATASINI DÜZELTMEDİĞİ GİBİ yeni araçlarınıda hala böyle çıkartıyor...
arkadaş almanyaya mail atmış... diyorki forum daki arkadaşlardan bu konuda rahatsız olanlar varsa beraber hareket edelim... hepimiz mail atarsak mutlaka bişi yapmak durumunda kalacaklardır... Başka markalar, ufak bişi için araçlarını geri çağırıyor... OPEL in bu tutumunu hiç beğenmedim...
www.opel.de
arkadaş almanyaya mail atmış... diyorki forum daki arkadaşlardan bu konuda rahatsız olanlar varsa beraber hareket edelim... hepimiz mail atarsak mutlaka bişi yapmak durumunda kalacaklardır... Başka markalar, ufak bişi için araçlarını geri çağırıyor... OPEL in bu tutumunu hiç beğenmedim...
www.opel.de