Denizlililer Buraya... ( Haydi Horozlar )

resimler konusunda izzetle görüşmemiz lazım çünkü fotolar ondaydı.oda çağlara gönderecekti..
mangal konusuna gelince..benim aklımdan geçen : mangal da olabilir, bowling turnuvası da.. 10 ağustos ta müsaitseniz yapalım..bütün bir pazar günü beraber oluruz ve istediğimiz gibi eğleniriz.mangalın da alasını yaparız..AMA BALIKLAR OĞUZ VE EŞREFTEN.:D:D:D ..gerisine bakarız..

yav bana nie sölemediniz bi kaç gün netten uzak kaldım buluşma olmuş :( alacağınız olsun yazdım bunu bi yere :D

bi dahaki sefere biri cepten sölesin yav 0 543 414 00 71

tamam kardeşim mutlaka haber verecez..

yok mu denizlili..haden gari

Son düzenleme:
Opelim.net Denizli Buluşması Fotografları

Arkadaşlar resimler yayınlanmış denizli tuningden alıyorum ve yapıştırıyorum buraya :rolleyes:

Opelİm Net Toplanti Resİmlerİ...

16ad4.jpg

17ly8.jpg

:pon::pon:

Bu kadar bahtsizlik olur hiç kimsemi fotograf makinası getirmez
benim vardı dedim opelim buluşmasına gti ile mi gidecez arabada kalmıştı.

neysem mangal yakacağız o zaman daha iyisi olur inşallah paylaşım için teşekkürler oğuzhan

harun bi dahakine getir gti ini yaf typeri da getirsin taner abi

Valla resimlerin usta elden çıktığı belli ama foto makinası olmayınca ceple ancak bu kadar oluyor...Mangal partisini ramazana girmeden önce mi yoksa ramazan içinde mi yapalım sizce..Yani iftar yemeği gibi...Ben 17 ağustos ile 24 ağustos arası yokum.eğerki sizce de mahsuru yoksa 31 ağustos pazar günü saat 13,00 de yine aynı yerde demokraside buluşalım ordan da karataşa gidelim derim... sizceee........

oo denizlilliler nerdesiniz be..

Geri