- Konuyu Başlatan
Bütçe 25.000 TL ve altı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim. Tekne 9 hp ve altı ise ehliyet ve vergi yok diyorsunuz bu güzel bir haber ancak 2 zamanlı motor dediğiniz nedir?9hp üstüne kaptanlık ehliyeti ve vergileri var, 9hp ve altına ise ne vergi nede kaptanlık ehliyetine ihtiyaç var bence ilk olarak otomobilnizi satmadan küçük bir tekneyle bu sevdaya başlamanız daha sonra gerisi gelir...
Benim 1 teknem 2 motorum var biri 5hplik volvo penta diğeri 9,9hp lik yamaha. Ankarda yaşadığım için sadece yazlıkta kulanabiliyorum9hp bi motor benim ihtiyaçlarımı görüyor hem hızlı hemde az yakıyor 2 zamanlı motorlar olduğu için motor yağını ve benzini depoya birlikte koyuorsunuz. Sorunsuz götürür öyle ağır bir bakımı filanda yok.
Teşekkür ederim. Tekne 9 hp ve altı ise ehliyet ve vergi yok diyorsunuz bu güzel bir haber ancak 2 zamanlı motor dediğiniz nedir?
sahıl guvenlık egede ve marmaranın merkezınde cok haraketlıı ama antalyayı bılmedıgım ıcn bır sey dıyemıyurm
fıbermı ahsapmı konusuna gelınce ahsap eylencelıdır ugarısırsın hem agır olur hemde dalgada fazla sallanmaz fıberde ucar gıdersın hafıf oldugun ıcın onun sen bınıceksın burda her kafadan ses cıkar kendı mantıgınle dusunuceksın zamanında cok ugrastım boyle seylerle ıstanbulda olsan sana her turlu yardımcı olurdum bence aslıcagın yatı ev gıbı kullanıcaksın yanı bunların hepsı para lımana baglıcaksın para oduceksın eksıklerını tamamlıcaksın herseyını sıfırlıcaksınn tabı benım burda yazmadıgım bır ton eksık vardır daha afyonum patlamadıı![]()