Deniz sezonu...

havuz ii kötü serinletio hiç yoktan ii oluo cidden.caddebostan sahilinde girmek daha beter bilen bilir.fikirtepe weletleri inio kamyonlara doluşup:Dağvanın denizini, parkorman we kilyos soları tercih etmeye çalışıorum ama şu sorun biraz uzak kalıo.kalamışta atlıorum bi tane havuza yada maltepe civarında idare edio:)
caddebostan plajında şişme kadınla denize giren bi mahluk gördüm ben bu istanbulda yahu daha ötesi varmı:eek: beyaz donlada giriyorlardıda yasaklandı neyseki..

bu ayın 13 ü antalyada açtık..

bence herkesin denize girme hakkı vardır."varoş" nitelendirilen kesim denize donla girince olay olur ama "turist" üstsüz girince medeni olur...bende rahatsız oluyosam o mekanda girmem.yazık o insanlarında serinlemeye yüzmeye hakkı var bizlerin olduğu kadar...

Ohh açan açana:)

bence herkesin denize girme hakkı vardır."varoş" nitelendirilen kesim denize donla girince olay olur ama "turist" üstsüz girince medeni olur...bende rahatsız oluyosam o mekanda girmem.yazık o insanlarında serinlemeye yüzmeye hakkı var bizlerin olduğu kadar...
sende kendince haklısın belki ama don olayını maddiyatla bağdaştırmıyorum ben 3 ytl,ye bile şort satıyorlar,eşinle sevgilinle plajda güneşlenirken denizden o şekilde çıkıp umursamadan dolaşanlara hiçte hoş bakmıyorum ben allahtan kalmadı artık..

sende kendince haklısın belki ama don olayını maddiyatla bağdaştırmıyorum ben 3 ytl,ye bile şort satıyorlar,eşinle sevgilinle plajda güneşlenirken denizden o şekilde çıkıp umursamadan dolaşanlara hiçte hoş bakmıyorum ben allahtan kalmadı artık..

yok abi tabi oyüzden haklısınız onun için demedim hangimiz çocukken donla girmedikki denize.bunu kastetmiştim:)rahatsız olunuyosa gidilmez zaten olur biter

Burak anladık sen donla giriyorsun gizleme bunu bizden:):)

cahilliğimi maruz gör kocalelinde denize gireni ilk defa duydum merak ediyorum sahil plaj resimler bolsa koyarsan bizde tanımış oluruz...

Kocaeli'nin 2 ucu 2 denize bakar.Bir tarafı Marmara'ya ki burada pek fazla denize girme imkanı yoktur, diğer tarafı Karadeniz'e bakar.Ben 1983'ten beri Kerpe'deyim.Yazları bütün İzmit hafta sonları oradadır nerdeyse.Birkaç foto koyuyorum aşağıya.Ziyeret etmek isteyenler için de oranın en iyi otelinin linkini koyuyorum.Otel bizim eve 200 metre, kahvaltılar benden yani. :)

http://www.varuna.com.tr/

kefken.png

0.jpg

kerpe7.JPG

kerpe.jpg

kerpe6.JPG

19.jpg

anasayfa_buyuk.jpg

Erman abi herşey iyi hoşta şu balık olmamış(hiç sevmem:()

Boludan izmit'e mi geçiyoruz:):)

Çok Güzel Yerlermiş Buralar :(

Geri