Deniz sezonu...

Erman abi belediye başkanıyla anlaşalım baksana bedava reklam yapıyoruz:D:D:D

Kerpe Güzelleştirme Derneği'ne değerli bağışlarınızı bekliyoruz. :D

bi gelemde bakam nasi yermiş bu kerpe denizi merak ettim yaw erman kumu gerçekten incemi bide yengeç oluyomu ben çok korkarım yengeçten agva ve şile de çok oluyor ama hee bide kamp kurma yeri varmı . buyur çık bu soruların içinden:)

hepsi var abi ister otel ister pansiyon ister cadır
hatta topluca bi kerpe yapabiliriz
kamyon kasasına doluşup :D:D
günü birlik:D:D:

hepsi var abi ister otel ister pansiyon ister cadır
hatta topluca bi kerpe yapabiliriz
kamyon kasasına doluşup :D:D
günü birlik:D:D:

valla ben varım cadırım hazır bekliyor ama yanıma kimseyi almam hee:) tek yatar tek kalkarım bide kamyon olmaz tır lazım tırr:D

bi gelemde bakam nasi yermiş bu kerpe denizi merak ettim yaw erman kumu gerçekten incemi bide yengeç oluyomu ben çok korkarım yengeçten agva ve şile de çok oluyor ama hee bide kamp kurma yeri varmı . buyur çık bu soruların içinden:)

Ben Ataşehir'den 1 saat 15 dakikada gidiyorum yazlığa.Yani istersen günübirlik bile gidebilirsin.Yengeç boy boy, istersen serçe parmağının ucu kadar var, istersen el kadar pavurya var. :) Şaka bir yana sabah erken ve akşamüstü güneş batarken ufak tefek çıkıyorlar ama kendilerine bile zarar veremez o dangalaklar.:D

Burak anladık sen donla giriyorsun gizleme bunu bizden:):)

utanmam valla bebeyken çok girdim.bence çok zevkliydi keşke sahipsiz bi plaj olsada gene girsem:):)

Kocaeli'nin 2 ucu 2 denize bakar.Bir tarafı Marmara'ya ki burada pek fazla denize girme imkanı yoktur, diğer tarafı Karadeniz'e bakar.Ben 1983'ten beri Kerpe'deyim.Yazları bütün İzmit hafta sonları oradadır nerdeyse.Birkaç foto koyuyorum aşağıya.Ziyeret etmek isteyenler için de oranın en iyi otelinin linkini koyuyorum.Otel bizim eve 200 metre, kahvaltılar benden yani. :)
http://www.varuna.com.tr/
anasayfa_buyuk.jpg

abi süpermiş tuttum ben burayıda bendeki yetenekle ben denize kaçan deniz topunu bile yakalayamam.bende akdenize gitmeden tatil yaptım diyemiyorum o tuzu yakacak o laranın incecik kumu ayaklarıma yapışacak ve yakacak anca öyle tatil diyorum.benim mekan da Lara genelde...

kerpe denizine girpte beğenmeyen varsa parası iade:D:D:D

umarım bigün uğrarız nediyim.coli basili oranı nedir :) ?

caddebostan plajından bir enstante..:kop:
getattachmentxy2.jpg

ben haziran sonunda acıcam sezonu

caddebostan plajından bir enstante..:kop:
getattachmentxy2.jpg

+18 :kop::kop:denize düşen yılana sarılır lafı doğrulandı

Geri