demir park yapılmaz dubaları ve kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Temel Fıkrası gibi olmuş :) Geçmiş olsun, birkerede şirket aracının sağ kapısını delmiştim bu demirlerle :)

binayı belediyeye şikayet edebilirsiniz demir dubaların kör vatandaslarımıza tehlike olusturmamsı için belli uzunluk ve kalınlıkta olması gerekiyor yani bu işin standartı var

Abi sensör tavsiyemdir yeni taktırdım ve çok memnunum rahatlık varmış.

Geçmiş olsun duba diyince aklıma komik bir anım geldi diğer aracım olan 126 bisi iki dubanın arasına park etmiştim polis görmüştüm oda bende baya gülmüştük o dubaları süs olsun diye mi oraya koymuşlar demişti bana :D

aracı verdim kaportacıya sabah erkenden geldi aldı gitti. sensör de tak dedim çok bozuldu:D

aracı verdim kaportacıya sabah erkenden geldi aldı gitti. sensör de tak dedim çok bozuldu:D

Kaportacı ile aranızın bozulmasını istemem :D ama işinizi park sensörü görür çok faydası olur

geçmiş olsun etrafta düşüncesiz insan dolu onların hatsını düzelticem derken kafa kalmıyor bi yerde sende hata yapıyorsun

Park sensörü taktıracaksınız ekranlı olanlardan taktırın diğerleri sıkıntı yaratıyor. Ben evin otoparkında arabayı duvar kenarına park ediyorum. Duvarı algılayıp durunuz durunuz diye bir tarafını yırtıyor ancak ekranda arka tarafa daha 1.5 m mesafe gösteriyor. Ekranda her sensörün ayrı ayrı gözükmesi güzel bir durum. Bendeki birde Türkçe konuşuyor o daha da eğlenceli. Arabaya ilk binenler önce bir şaşırıyor sonra ablayla muhabbete girişiyorlar :D
Tampon içinde geçmiş olsun.

bu tarz direkleri uzun yapsalar da en azından geri giderken unutan vatandaş tufaya düşmese, yada ne bilim başka çaresi vardır bunu ama sanki tuzağa düşürmek ister gibi onları afedersiniz şey gibi dikerlerse çok insanın tamponu kaynamaya devam eder. sanırım ilk ve son vuran ben değilim bu kazma sapı demir dubalara...birde indim baktım mubarek harç dökülmüş yere beton civatalarıyla tutturullmuş kamyon vursa kamyonu dağıtır yaw...

tampon sökülüp de mi boyanıyor Murat Abi. sensör olayını ne yaptın.Saygılar.

Geri