demir park yapılmaz dubaları ve kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evt tamponu söküp boyayalım daha iyi olur dedi sensör de takılıyor. sanırım yarın sabah teslim edecek artık birde cila atar heralde benden kıyak müşterimi bulacak:D..bitince tamponun yapılmış fotosunu koyacam. vurulmuş fotosunu koyamadım acıdım valla:D

:D geçmiş olsun bende arkadaşımın aynısını yaptığına şait olmuştum ama o park yapımaz levhasına geri geri giderken çarptı tempranın tamponu tam ortadan düz bir şekilde ikiye ayırmıştı :) park yapılmaz levhasıöyle bir fırlayıp gittiki nereye gittiğini göremedik.. Usta gördüğünde tamponu ,spiralle bile böyle ayrılmaz tampon ikiye diye arkadaşı tebrik etmiş :)

sensörü nasıl taktırıyorsunuz ekranlı mı. abi.

yok düz sensör

Anladım bende yeni taktırdım çok rahatlıkmış abi. Saygılar. Fotoları Bekliyoruz.

çok geçmiş olsun bende sıfır combo yu bunun gibi arka tarafı ezdirmiştim.:(

sensör şart....

Arkadaşlar navi var bende, kamera mı yoksa sensör mü almalıyım? Naviyi her daim takmıyorum, sanırım kullanışlı olmaz, en iyisi sesli sensör?

sensör iyidir hep derim kamerayı gören art nyietli birileri o kameranın araba içinde bağlı olduğu bir ana ünite olucağınıda bilir genelde bu ana ünitelerde pahalı double din teypler indash teypler oluyor hırsıza davetiye çıkartmaya gerek yok bence ..

geri geri giderken görsel ikazdan çok sesli ikaz daha faydalı bence çünkü kameranın görüntüsüne bakarken ön bakış açınızdan kopuyorsunuz ne olabilir diyebilirsinizde işde burası türkyie geri geri giderken bile önden başınıza bir şey gelebilir dikkatli olmak lazım..

Resimler nerde Murat abi nasıl oldu.

Geri