delircem artık

opelciyim58

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Ocak 2010
Mesajlar
1,397
Tepkime puanı
0
Puanları
36
arkadaslar bir arkadas kaç aydır reno 19 la bnm arabamı kıyaslayıp duruoyr ve reno alır diyor sinir oluyorum bnm aracım vectra a kasa 2.0 motor onunki de 1.9 motor hangimiz alırız?
 
Son düzenleme:
1.9 un teknik veriler nedir?
 
gerek yok böyle şeylere kaale bile almayın ;) bırakın konuşsun.
 
Aracın durumlarına göre değişir beygir güçleri torkları nasıl, bakımları zamanında yapılmış mı, ağırlıkları nasıl, eşit güçlere sahip araçlarda pilotaj farkı öne çıkar ;)
 
bnm ön takım yani motor kısmı falan saat gibi bujilerine kadar deişti tertemiz renoda temz ön takım reno 83 beygir bnm arabam 115 beygir
 
Boşyere s....k yarıştırmaya gerek yok renault 19 vectranın eline su dökemez hadi bunu boşverin senin ehliyetin yok daha bu 1 Hadi burda sordun herkez vectra yada renault dedi çıkıp denicekmisin ehliyetin olmadan bu 2. Sen yada o aldı neyin davasını yapıyorsunuzki. Daha bu perşembe günü 17 yaşında çok yakın bi kardeşimi kaybettim trafik kazası yüzünden diğer arkadaşım hala hastanede yatıyor. Birisinin yada kendinizin canına zarar verdiğiniz zaman ne sizin ne ailenizin nede arabalarınızın gücü bunun hesabını verir ateş düştüğü yeri yakar çünkü eğer çok yarışmak istiyorsanız gidin pc başında yarışın ehliyet zamanınızda gelince gidip trafiğe kapalı pist gibi bi yerlerde deneyin bunu.
 
bnm ön takım yani motor kısmı falan saat gibi bujilerine kadar deişti tertemiz renoda temz ön takım reno 83 beygir bnm arabam 115 beygir

Arkadaşına söyle bıraksın bu işleri sanırım 1.9 dizel araba eski teknoloji bir motor.Hantaldır.Senin araban C20NE motor kodu.kuzenimde vardı.Çok seri bir araçtı hava kara su vectra alır
 
Ehliyet yoksa hiç bulaşmayın bu işlere ehliyet varsada bulaşmayın gerek yok heycana. Ufak bir hata geri dönülemez sonuçlara yol açabilir.
 
Gidin gokart yapın haginizin sürüşü daha iyi öğrenin. Bırakın bu işleri, bağsini yaptığınız arabaların yaşça baya yaşlı aile arabaları kapışmak için yapılmamış zaten.






Ahmet Altınçubuk
 
öle tabi ama kaç aydır her gün diyor sinir oldum
 
Geri
Üst