değiştirmeyi düşünüyorum

10 11 liraya tertemiz vectra b varsa bitanede ben alayım ya.:D

bencede senin temiz olduğunu söylediğin araca 9 veriyorlarsa ki 92 model,96 b kasayı 11 civarı veriyorlarsa ben olsam 2 değil 22 kere düşünürüm.Ha şu gerçek varki aracına 9 veren varsa durma sat.gerçekten çok iyi bir rakam

Vectra b'lerin 96 modellerinin temizini bulman çok zor...km çok fazla oluyor,ayrıca yıprandığı için toplaması çok zor ve pahalı...! Bence çıtayı biraz yükselt ve 98-99 model düşün...Piyasada temizleri mevcut...

Ayrıca 9.000 verdilerse hiç durma sat....

Senin aracında bi sorun yoksa kumar oynamanın manası yok bence..

sen araci begen ben bakarim temiz olup olmadigina ee yillarimizi verdik vectraya

ben gecen sene verdim benim gul gibi 97 mi cok yipranmamisti ama yaptigi 250000 km vardi 13000 vermistim ucuza gitti diyede uzulmustum sen simdi 11 e bulurum diyorsun cok sikismamis birisi yada aracina guvenen biri vermez o fiyata bir hayal kirikligina dusme

almaktan vazgeçtim ya 1-2 sene bekleyip passat yada bmw alıcam tskler.

o paraya takla atmış, motor yapılmış, komple boyalı ,5 parçası değişnmiş vectra bulursun bence :)

aynen öyle ben 96 cd vectramı 10.350 tl ye aldım 3 kapı sacı deişmiş komple boyalı yalnızz motoru orjinaldi :) hatta 290 bindeydi :)

çok ucuza satmıssın ya :D

aynen öyle ben 96 cd vectramı 10.350 tl ye aldım 3 kapı sacı deişmiş komple boyalı yalnızz motoru orjinaldi :) hatta 290 bindeydi :)

Bende vectrayı sattığımda komple boyalı olduğunu öğrenmiştim. 250 bindeydi..:D

O fiyata alınan vectra b masraflı olur, ben aslında vectra b lerin 2000 model altının genel olarak masraflı olacağını düşünüyorum.

Geri