degerli opelci arkadaşlarıma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polis01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

polis01

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim sizlerke paylaşmak istediğim bir sorunum var ben 1997 model Opel Vectra B marka aracımı çok seviyorum ama aracım yıprandı ve yavaş yavaş sorun çıkartmaya başladı,motor sesi yüksek çalışıyor yol ve motor sesini içeriye alıyor.ayrıca baskı balata ve trigyer seti değişimleride yaklaştı,arkadaşlar acaba aracımı satıp yeni bir aracmı alayım yoksa bu bakımlarını yaptırayım aracıma binmeye devam mı edeyim.aracımın toplam masrafı 1.500 tl olabilir....Yorumlarınızı bekliyorum

Yeni alacağın araca zaten 500 tl devir masrafın olacak. Alacağın araçta lpg olacakmı olmayacakmı, olmazsa nerden baksan 1200 tl, ayrıca saydığınız bu bakımlar yapılmış olanı nasıl bulacaksınız, bu bakımlar yapıldı diyelim, nerden ne çıkartacağını kestiremezsiniz. Sonuç olarak aracınızı iyi tanıyor ve seviyorsanız bakımınızı yaptırın ve güle güle binin derim. Özellikle bu bakımları yaptırırken bir kaç yerden fiyat almakta büyük yarar var.

Yeni alacağın araca zaten 500 tl devir masrafın olacak. Alacağın araçta lpg olacakmı olmayacakmı, olmazsa nerden baksan 1200 tl, ayrıca saydığınız bu bakımlar yapılmış olanı nasıl bulacaksınız, bu bakımlar yapıldı diyelim, nerden ne çıkartacağını kestiremezsiniz. Sonuç olarak aracınızı iyi tanıyor ve seviyorsanız bakımınızı yaptırın ve güle güle binin derim. Özellikle bu bakımları yaptırırken bir kaç yerden fiyat almakta büyük yarar var.
:good:evet arkadaş haklı

Alacağınız araç da ikinci el olacağına göre ne masraf çıkaracağı belli olmaz. Mekanik onarımlar ehil ellerde ve kaliteli yedek parçalar ile yapıldığı sürece uzun süre baş ağrıtmaz. Motor sesini içeriye alma nedenleri araştırılmalı. Açık kalan kablo geçiş yerleri sese neden olur. Yol sesi genelde kalitesiz tekerleklerden kaynaklanır. Çok rahatsızlık veriyorsa ses yalıtımı uygulanabilir. Masrafı olan aracınızı satışa çıkarttığınızda fiyatı düşecektir. Bu durumda bence de onartıp binmek daha avantajlı.

honda düşündün mü

bence de

üzerine yüklüce bir miktar koyup çok çok daha iyisiyle değiştirmeyecekseniz eğer şimdiki aracınıza bakım yaptırın bence,en azından seviyorsunuz ve bildiğiniz bir araç.

hakılısınız aracıma bakım yaptırıp uzunca bir süre binmeliyim zaten 1.5-2000 tl harcasam kız gibi olur oda beni 5 sene idare eder gibi düşünüyorum yorumlarınız için tşk ederim

hakılısınız aracıma bakım yaptırıp uzunca bir süre binmeliyim zaten 1.5-2000 tl harcasam kız gibi olur oda beni 5 sene idare eder gibi düşünüyorum yorumlarınız için tşk ederim
+1000
bakım yaptır bin kardeşim en iyisi bu.

Honda

Geri