P
partner352
Bilgi Girilmemiş
Almanın üstüne araba tanımam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakılısınız aracıma bakım yaptırıp uzunca bir süre binmeliyim zaten 1.5-2000 tl harcasam kız gibi olur oda beni 5 sene idare eder gibi düşünüyorum yorumlarınız için tşk ederim
İnşallah faydasını görürsün. İleriki günlerdeki izlenimlerini de burada paylaşırsan arkadaşlara faydası dokunur. Ben hiç borpower kullanmadığım gibi çevremde de kullananı görmedim o nedenle bu yağ katkısını ciddi olarak merak etmeye başladım. Oto dergilerinde bu katkı malzemesi ile ilgili bir yoruma denk gelmedim, firma reklamlarına ve yine firma yetkililerinin yaptırdığı testleri de fazla güvenmiyorum. O nedenle siz kullanıcıların uzun vadeli izlenimleri önem kazanıyor.Savaş abi yaklaşık 15 gün önce yağ değişimiyle birlikte borpower koydurttum(yağ+borpower=125 tl)İlk bindiğim anda psikolojik olabilir diye aldırmadım ama bikaç gün test ettim motor sesi yarı yarıya azaldı diyebilirim.Ayrıca kasislerde filan yavaşlayınca 2.viteste titreme ve yığılma yapıp 1.vitesi isteme olayıda kalktı.