Debriyaj ile ilgili

Erdogan1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba, 99 Astra, Cd kullanıyorum. Debriyaj setini periyodik olarak kaç km. de değiştirmek gerekir ve ne kadar tutar. Servis 850 YTL. diyor. Aracın şu anki km. si 130 bin dir.

Teşekkürlerimle.

cok pahalı maximum 500 tutar...yetkili servıse gıtme kardesım..!!!

speedy_forever' Alıntı:
cok pahalı maximum 500 tutar...yetkili servıse gıtme kardesım..!!!

doğru söze ne hacet :alkis:

parçaları kendin alabilirsen ustalar ortalama 100-150 ytl civarı işçilik ücreti alır. tahminen 500 ytl yi geçmemesi lazım.

Merhaba, ben geçen gün opel parçaları satan bir sitede gördüm Fiyatı : 127,12 YTL + KDVidi. Orjinal GM. zannedersemde 100 ile 150 arasında da işçilik alırlar...

özür.. siteyi yeniden buldum.... ürün GM degilmiş SACHS markaymış..

ben gecen hafta değiştirdim.. arac 85 bın kmde bıtırmişti baskı balatayı.. 165 ytl orjınal BASKI ve BALATA(luk) bunların debrıyaj bılyaları setın içinde olmaz hıdrolıklı oldugu için çok pahalı 200 ytl cıvarında.. ılk degısım kmsı 80 bın oldugu ıcın baktım bılya ıyıdı musterıde fıyatnı duyunca degısme dedı.. ancak değişmesi gerekse mecbur değişilmelidir.. anlıyacagınız opel astra g baskı balata işçilik 300 ytl yi geçmez.. ancak buyuk sehırlerde işçilik durumu nasıldır bılemem!!

astrammm' Alıntı:
ben gecen hafta değiştirdim.. arac 85 bın kmde bıtırmişti baskı balatayı.. 165 ytl orjınal BASKI ve BALATA(luk) bunların debrıyaj bılyaları setın içinde olmaz hıdrolıklı oldugu için çok pahalı 200 ytl cıvarında.. ılk degısım kmsı 80 bın oldugu ıcın baktım bılya ıyıdı musterıde fıyatnı duyunca degısme dedı.. ancak değişmesi gerekse mecbur değişilmelidir.. anlıyacagınız opel astra g baskı balata işçilik 300 ytl yi geçmez.. ancak buyuk sehırlerde işçilik durumu nasıldır bılemem!!

musa usta ben ramazan bayramında degıstırdım baskı balatayı bende (luk) marka koydurdum,işçilik 150,debriyaj seti 240 mılyon,toplam 390 mılyon ödedim,ama servıste yaptırmadım tabı,tanıdıgımız bı tamırcı vardı saglam bı usta ona yaptırdım....

merhaba
bana da opelin özel servisinde izmirde iscilik +malzeme toplam 350-400 dediler araba opelastra f 98 sizce fiat uygunmudur birde ban a sabah birakip aksam alirsiniz dediler acaba bu is bu kadar uzunmu sürüor ? ben sahsen güvenmiorum servislere nerden bileyim 0 degilde kullanilmis set kullanacagini veya sirf bir ayar ile isi halledecegini bana bu konuda fikir ve tavsie verebilirmisiniz yeni baslik acmak istemedim burdan bnde sormus oldum :) simdiden tesekürler

teknikelektronikci' Alıntı:
merhaba
bana da opelin özel servisinde izmirde iscilik +malzeme toplam 350-400 dediler araba opelastra f 98 sizce fiat uygunmudur birde ban a sabah birakip aksam alirsiniz dediler acaba bu is bu kadar uzunmu sürüor ? ben sahsen güvenmiorum servislere nerden bileyim 0 degilde kullanilmis set kullanacagini veya sirf bir ayar ile isi halledecegini bana bu konuda fikir ve tavsie verebilirmisiniz yeni baslik acmak istemedim burdan bnde sormus oldum :) simdiden tesekürler
olurmu abıı hiç oda insan eskısı takılırmı hıc.. sanmıyorumkı kımse böyle bırsey yapsın.. fıyatıda uygun... adam jet hızıyla calısmaazya koca sanzumanı ındırıp bındırecek aksamam verıyorsa daha ne ıstıyorsun

Geri