debriyaj baskı balata sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bestking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bestking

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dün baskı balata bittiğinden değiştirdik ancak eve geldim bu gün sabah kalktım aracı çalıştırdım vitese takmak istedim araç hiç bir vitese girmedi birkaç kez debriyajı pompaladım ancak öyle vitese girmeye başladı. sorun neden olabilir teşekkürler

Son düzenleme:
arkadaşlar dün baskı balata bittiğinden değiştirdik ancak eve geldim bu gün sabah kalktım aracı çalıştırdım vitese takmak istedim araç hiç bir vitese girmedi birkaç kez debriyajı pompaladım ancak öyle vitese girmeye başladı. sorun neden olabilir teşekkürler

Debriyaj bilyesinden olabilir.

mrb bana yardımcı olursanız sevinirim.aracım 2000 model opel astra cd.araç rolantide çalışırken 1.vitese takıp gaza bastığımda önce rölanti düşüyor,motor titreme yapıyor sonra gaza daha da yüklenince normale dönüyor.bu neden oluyor?şimdiden teşkkürler...

mrb bana yardımcı olursanız sevinirim.aracım 2000 model opel astra cd.araç rolantide çalışırken 1.vitese takıp gaza bastığımda önce rölanti düşüyor,motor titreme yapıyor sonra gaza daha da yüklenince normale dönüyor.bu neden oluyor?şimdiden teşkkürler...

Araç lpg li mi?

arkadaşlar dün baskı balata bittiğinden değiştirdik ancak eve geldim bu gün sabah kalktım aracı çalıştırdım vitese takmak istedim araç hiç bir vitese girmedi birkaç kez debriyajı pompaladım ancak öyle vitese girmeye başladı. sorun neden olabilir teşekkürler[/QUOTE
Acaba baskı hidroliğinde hava olabilirmi?

Geri