debriaj üsten kavraması

PARADOSK3327

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2000 model cd lerde debriaj ayarı yapılabilinirmi çok üsten kavrıyor fakat tamirci ayarlanmaz dedi ben alttan kavramasını istiyorum çünkü öyle alışmış idim önceki araçta

debriyaj sistemi hidrolikli oldugu için ayarlanmıyor diye biliyorum eski sistemlerde telli olduğundan ayarlana biliyordu yinede opel de uzaman olan bir ustaya danişabilirsin

2000 modelde debriyaj hidrolik mı?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baskı balata bitiyordur

balata bittikçe pedal yukarı kalkar.balatayı değişirsen tekrar en dipten kavramaya başlar

Teşekkürler ama balatanın iyi oldugu söylendi sadece üsten kavrıyor dedi tamirci bende üsten kullanamıyorum oda ayarlanmaz dedi

Teşekkürler ama balatanın iyi oldugu söylendi sadece üsten kavrıyor dedi tamirci bende üsten kullanamıyorum oda ayarlanmaz dedi

benim ustamda iyi olduğunu söyledi orjinal balata araba 205 binde sökünce balatanın kendi gibi olduğunu gördü :) hatta normal balatayla karşılaştırdım benimki dümdüz olmuş diğerinde kanallar var hatta bu benimkine benzemiyor felan dedim yanlışmı verdiler diye düşündüm o derece :) balatan orjinalse tahmini 120 bin km civarında değiştir, he sonradan takıldı orjinal değilse orasını bilemem denemedim, debrajın çok sertse de bitiktir, değiştirince ilk 2 ay ışıklarda keyfi basılı tutabiliyorsun o derece yumuşak 2 ay sonra biraz sertleşiyor :( bu arada yukarı da kavraması da normal sert olunca pratik çekemiyoz ayağımızı oda silkeleme yapıyor, değiştirince çekmesi kolay olunca hissettirmiyor test ettim benimki halen yukarıdan orjinal yerinden kavrıyor ama kolay kavrıyor artık :D

Geri