Toplantıyı terkedince şimdi bölgede söz sahibimi olduk acaba?peki bu söz sahipleri çuvalı geçirdiklerinde nerdelerdi?türkmenlerin soyu tüketilirken nerdeler?,kuzey ırakta burnumuzun dibinde kürt devleti kuruldu neden çıkmıyo o ses?devlet olarak tanımadığın, elçilik bile açmadığın ermenistana giderekmi söz sahibi olacaksın?, yoksa kuzey ıraktaki yine tanımadığın sözde kürdistan yönetimine temsilci göndererekmi?
Bunlar boş işler.
Bende çok arzu ediyorum osmanlı dönemindeki gibi güçlü olalım.bende istiyorum dirayetli bir liderimiz olsun her konuda aynı çizgisini korusun.ab ye girebilmek için olur olmaz yasaları çıkartan bu başbakan değilmi?,inciğimize cinciğimize karıştıran bu insanları bu kadar cesaretlendiren bu başbakan değilmi?
Koysunya hadi avrupa parlementosuna bir posta.dönsün yüzünü doğuya.madem amacı bu mezopotomyada söz sahibi olmaksa?türki cumhuriyetlerle, rusyayla, çinle ittifak kursun.avrupa dediğin tek dişi kalmış canavar Mehmet Akif in dediği gibi.zaten bittiler.tarihi ipek yolunu yeniden canlandırsınlar.bütün doğal zenginlikler hep burda.hadi buyursun yapsın.
ha burdan çıkan spnucu söyleyim yerel seçimler için oy avcılığı oldu bu.belki bunu hesaplayarak yapmadı yada bukadarını hesaplamadılar.ama günlerdir bunun altyapısını zaten oluşturdular.
Bu israilin başbakanı saldırılar başlamadan 1 hafta önce kimle görüştü sanıyosun? ben diyim RTE ile.peki aynı gün israil dışişleri bakanı kimle görüştü? ben söyleyim hüsnü mübarekle.
bilmem anlatabildimmi?şimdi bu feryadın nedenini.
Salim abi sen merak etme abi göreceksin bu ülke için arzu ettiğin herşey gerçekleşecek İnan senin istediğin gibi ipek yolu tekrar canlanacak Bir yerden başlamak gerekiyordu oda bu Davos zirvesi oldu Artıkkimseye boyun eğmeyen bir türkiye güçlü bir türkiye geliyor Bu olaylar Iraka girmeye çalışan amerikan askerlerine teskere vermeyerek başladı
Şimdide israil payına düşeni aldı Bunun bir karşılığı mutlaka vardır ama bu işler böyle aman ambargo olur aman turistleri gelmez vay ticareti keserler bence bunlardan korkmadan dik durmaya devam etmeliyiz