Damar... ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exilegs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ben burda kendi hazırladığım cümleleri yazıları paylaşmak istedim...Onun için açtım bu başlığı yararlı olur mu bilmem de içerken baya işe yarıyor... :D

Bu başlık bana bi başlığı hatırlattı ama :]

hani başı var sonu yok nerde yazıların Serhan, artık içerken mi,s...arken mi işe yarar biz karar verelim :D
ama facede yazdıklarının işe yaradığı kesin ha babam çalıp duruyorlar tebrik ederim kardeşimi...

serhanı tutup sirkeleyecek hayata döndürecek müslüm gürses modundan çıkarabilecek bir manita aranıyor diye gazeteye ilan verecem:D:D:D

hani başı var sonu yok nerde yazıların Serhan, artık içerken mi,s...arken mi işe yarar biz karar verelim :D
ama facede yazdıklarının işe yaradığı kesin ha babam çalıp duruyorlar tebrik ederim kardeşimi...
Abi sen iksinide aynı anda yapıyosun :D:D İçerek s...yosun :D:D O yüzden senin karar vermen kolay :D:D:D ehehueeElinden bira eksik olmuyor Maşallah... İradene hayranım ben o kadar içsem anca bi milyon gezerdim :D
serhanı tutup sirkeleyecek hayata döndürecek müslüm gürses modundan çıkarabilecek bir manita aranıyor diye gazeteye ilan verecem:D:D:D
:D:D:kop:

Hayatta birini sev! ve onu kazanmak için çabala! Sabret ve sevgini göster, kabul ederse zafer onundur, etmezse suç senindir!.. çünkü; HAK ETMEYENİ SEÇMiŞSiNDiR...

Şununla başlayalım ;);)

Hayatta mükemmel olmaya çalışma olamazsın...Hayat sınavdır.UNUTMA 100 alsan bile kocaman 2 tane SIRIFI da yanında alırsın...

Şimdilik bununla devam edelim..... :)

güzel başlık :)

Gidene üzülme sevse gitmezdi gelene sevinme oda başkasından geldi bUgün seni deli gibi seven dün başkasının uğrunda ölecekti..

Bi`kere İhanete Uğradnmı AnıLar Sana BatakLk Olur

YA SAHİP OLURSUN BANA BU HAYATTA.. YA DA HAYAL OLURUM KALIRIM RUYALARINDA.. YA $ARKIN OLUR KALIRIM DUDAKALARINDA.. YA DA UZAKTAN GELEN BİR SES OLUR KALIRIM KULAKLARINDA.. YA YALAN OLURSUN DUNYAMDA.. YA DA ALLAHTAN SONRA TEK GERCEGİM OLURSUN TAPARIM SANA..SEVGİ SADECE HAK EDENE VERİLİR..

ßeni HayatınDan ÇıkaranLar, YüzümDeki O S**Lemez İfadeye Dikkat €tSinLer

baNa ucuz mu Diyorsun.. ama sén bedavasın...

GözyaşLarımı tutsam mı saLsam mı biLemedim, biLdiğim bişi vaR ;özLeDim-özLedim-özLedim...SADECE ÖZLEDİM

Sen ilk değilsin, son degil En son yalancı sen degil Üstüme varma nazını çekemem gönlüm şen degil...

Ben mevlana değilim adam ol öyle gel!

bende firar serbest istemeyen çeker gider..

Son düzenleme:
Geri