Daha ne kadar sürecek???Hakkari'de 15 Şehit!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geride kalan ailelerine allah sabır versin haberi duyunca neredyse ağlamak üzereydim gözlerim doldu türk milletinin başı sagolsun :(:(

Eğer bu şehitleri bir günde değilde 15 gün içinde birer tane vermiş olsaydık, inanın şimdi hayat güllük gülistanlıktı. Ne kurul toplanır ne de boy boy manşet olurdu.
Bu şehitilerin sorumlusu Türk milleti olmaktan çıkıp Türklüğünü kaybeden bu halkın kendisidir.
Eğer bu halk yığını cebini düşünüp milli duygularından vazgeçmeseydi, gökten para yağacağına inanıp diğer güçlerin dayatmaların kabul etmeseydi, en azından Türklüğünü yaşatmayı boşverin Türklüğünü koruyabilseydi bunların hiçbiri başımıza gelmezdi.
Hala kendi kurallarımızı koymalıyız, askerlerimizin kanını yerde bırakmamalıyız, destekçilerine rest çekmeliyiz dedikçe "e o zamanda ülke krize girer" diyen varlıklar var. Ve bu varlıklar güya şehitlerimize üzülüyor.
Bir şehidin kanı için binlerce teröristin kanını dökmeyen askerde, askere bu yetkiyi vermeyen siyasetçide ve o siyasetçileri başa getirmeyen her vatandaşta en az tetörist kadar suçludur. Açıkçası hepimiz suçluyuz.
Elimizi vicdanımıza koyalım ve artık maddiyatı bırakıp manevi hedeflerimize yönelelim. Bunun için 15 şehidin verilmesini beklemeyelim.

bu kadar lanete, bu kadar bedduaya rağmen hem başımızdakiler, hem ülkeyi satanlar, hemde bu şerefsiz teröristler nasıl hala ayaktalar anlamıyorum..

ya Allah sesimizi duymuyor, yada sabrımızı deniyor..

Genelkurmay K.Irak'a operasyon adı altında 3-5 görüntü veriyor televizyonlara, oh maşallah herkes mutluluktan havaya uçuyor, bombalamışız, 100-200 terörist öldürmüşüz neye yarar..

Çıkmıyor ki şöyle Osman Pamukoğlu gibi bir asker, gidipte hepsini kurşuna dizsin..

Allah'a bir kez daha yalvarıyorum, kökünü kurut şu şerefsizlerin...!!

efe abiye aynen katılıyorum...artık çok normal gibi görünüyor ama öyle olmamalı burada insan hayatı var öyle kolay harcanamaz...

Adamlar meclise kadar girdi, daha ne olsun...

çok yakından tanıdığım Egemen abimide kaybettik yorumda bulunucak söz kelime bulamıyorum bu devlet başımızda olduğu sürece milletimizden daha çok kayıplar vereceğiz tüm sarnıç yasta Uzman Çavuş Egemen Yıldız (İzmir) ailesine başsağlığı sabır kendisine allahtan rahmet diliyorum

Yorum bile yapasım yok...

Şehitlerimize rahmet diliyorum , mekanları zaten cennet.
Allah ailelerine sabır verisin.

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.Ailelere Allah sabır versin.

öğle vakti gelip karakolumuzu basıyolar.resmen gövde gösterisi yapıyo şerefsizler.bunlara yardım yataklık edenlerinde sonu gelcek elbet :mad:

kardeşlerimizin şehadetleri mübarek olsun..

ne biliyim sanki artık devlet yokmuş yada bizi unutmuş gibi... umarsanmıyoruz milletçe, başkalarını umursuyor devlet.

Geri