Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakan klasorun cıhaza nasıl atılacagını ılk mesaja yazarmısın ben pek detayını bılmıyorum thnxxHaKaN link' Alıntı:Teşekkürler faydalı bir paylaşım olmuş
bu problemi yaşayanlar bu klasörü değiştirdiklerinde txt üretme ve yavaşa açılma problemi
çözülüyor ..
update.exe ile window cd6 ulaştığınızda orada görüyorsunuz zaten d2280 dosyasınıozcankoc link' Alıntı:arkadaşlar bu klasörü nereye kopyalıcaz konum olarak lütfen biraz ayrıntı verebilirmisiniz
işte bu dosyayı değiştirince hızlanıyor, zaten konuda bahsedildiği gibi geç açılma problemini çözüyorozcankoc link' Alıntı:teşkkür ederim yardımlarınız için fakat benim dikkatimi sizin videoda windowsu kullanırken bi dosyadan başka bi dosyaya geçişlerinizde çok hızlı olduğunu farkettim bende çok beklemeler yapıyor acaba bi sorun mu var benim cihazda zaten dont panicte adres yazarken sürekli donmalar oluyo odağa sordum bi kartı var onu değiştirelim düzelir dedi bu dosyayı değiştirince acaba düzelirmi yani iila içindeki kartımı değiştirmek gerekli
Hakan bey bu indirdigımız dosyanın ıcınde deısıklıkler yapsak olurmu acaba mesela logo resmı kopyalasak skınse cyclone kopyaladıgımızda dırek o resım gelırmı acaba?HaKaN link' Alıntı:işte bu dosyayı değiştirince hızlanıyor, zaten konuda bahsedildiği gibi geç açılma problemini çözüyor
ama sizin eliniz yatkın değilse buna servise danışın..
İndirdiginİz d2280 klasorunde skins icinde olan 3 tane renk klasorunun hangisine kopyalarsaniz onda gorunuraytaccs link' Alıntı:Hakan bey bu indirdigımız dosyanın ıcınde deısıklıkler yapsak olurmu acaba mesela logo resmı kopyalasak skınse cyclone kopyaladıgımızda dırek o resım gelırmı acaba?