aracımızın elektronik aksamını ilgilendiren bir cihaz değilki sadece ekran değşiyor yani konsol ve modül sökülüp başka bir sistem konulmuyor takılan sistem zaten mevcut ayarları ekran olarak farklı görmemizi sağlıyor. en fazla radyo aksamında bir arıza olursa servis bana bundan dolayı sıkıntı çıkarabilir. atıyorum aracın hava yastığı yada yağmur sensörü arıza gösterirse bunun nedeni takılan ekrandır diyen servis sorumlusunu benim açımdan zorlu saatler bekler açıkcası. eğer bir hak talep edemiyecek duruma gelirsem zaten o zaman cd500 ve cd600 gibi opelin garantisinde olan cihazların yerine neden çin malı ürünler takılıp meşrulaştırılıyor onun peşine düşerim açıkcası.benim şahsi fikrim bu ince bir tuzak birileri daha fazla para kazanacak diye oynanan oyun.(muhalefet olsun diye demiyorum oturmamış bir sektör ve opel servisler bu kendi insiyatiflerine göre sekillendiriyor neden çünkü plazaların elinde düzinelerce cyclone ve necvox var satmak zorundalar.
forumdaki arkadaşlarımızın hepsi titiz ve bilinçli ben sadece servislerin bu zorlamalarına artık dur demek istiyorum çünkü bakım olsun işçilik olsun yedek parça olsun aksesuar olsun ne yazık ki aldatmaya ve haksız kazanç elde etmeye çalışıyorlar. bir tiryaki seti için 70 tl istediler ben açık söylüyorum navimaster konusunda fiyatta servis ve garanti kapsamında çok iyi fiyat aldım yardımcı olabileceğimi düşünüyorum isteyenlere cyclone içinse zaten fiyatı paylaştım.