Merhaba arkadaşlar bugün İkitelli ERAY OPEL özel serviste crusier control taktırdım daha önceden çıkmacıdan temiz kol alıp takmıstım çalışmamıştı ERAY OPELe gittim güler yüzlü servisiyle yardımcı oldular öncelikle hepsine tek tek teşekkür ederim aracım 2005 Model Corsa C EnJOY 1.3 CDTI malumunuz bu aracların coğun belkihiç birinde ki ben daha hiç görmedim crusier control yok servis sahibi Ayhan bey inanilmaz bi şekilde bilgi sahibi hiç bakmadan kolu takmışsında tesitı yok ki bu aracın dedi ayrıca yazılımındada bu sistem yok dedi aracı bırak 2 saat sonra gelip alabılırsın dedi gidip aracı aldıgımda hersey hazır testi yapılmıs sorunsuz bı sekılde kullanmaya basladım. Maliyetini soracak olan arkadaşlara yazılım tesisat beyne giden ve bazı parçalar dahil kol hariç 150 TL kendisine bu siteye üye olduğumu söyledim 125 TL verdim Sitemizde ki adi MİSYON kendisinde Zafira OPC var beraber teste çıktık OPC yi kesinlikle bildiğimiz uçak arkadaşlar konun dışında oldu ama gittiğim ve gördüğüm soruna kesin çözüm bulan bi servis gitmenizi gidemezseniz bile danışmanızı isterim isteye pmden numarasını verebilirim... Saygılarımla....