cruise kontrol???

meriva_55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sLmlar bende 2008 opel meriva 1.3 cdti var.ben bu araca cruise kontrol taktırabilirmiyim???

evet taktırabilirsin. Sadece sinyal kolu değişecek ve program aktifleştirilecek

tabi tesisat varsa :)

:))

;)

ya tesisat yoksa ayrıca kaça mal olur bana

aracın 2008 ise vardır o tesisat dedikleri gaz pedalının altına bi tel geçicek gibi bi aparat benim aracımda 2008 cdtı bu model ve motorlarda var dediler. sende sadece sinyal kolu değişcek 2 hafta önce sorduğumda kol156tl + 20tl program yüklemesi 176tl dedi servis

hangi paket? en boşlarında yok çünkü tesisat..

eğer varsa 82 TL cruise kontrol kolu... devamı işçilik ona göre pazarlığınızı yapın ;)

ya walla 200 den aşağı yapana rastlamadım daha...
işcilige 105TL istiyorlar KOL+1 aparat daha var. oda 130 TL tutuyor (95+35)...
istanbulda daha ucuz bi yer varsa soyleyin lütfen.

:S

paket en düşük olanı servislere zaten güvenim kalmadı arkadaşlar samsunda kine gidiorum bu arabaya olmaz diyor.çoruma gidiyorum buna olur dior hangisine güveniyim napıyım hepten aklım şaşırmış durumda.yarın kesin bi sonuç alıcam artık sizinle paylaşırım.ilginz için tşk

paket en düşük olanı servislere zaten güvenim kalmadı arkadaşlar samsunda kine gidiorum bu arabaya olmaz diyor.çoruma gidiyorum buna olur dior hangisine güveniyim napıyım hepten aklım şaşırmış durumda.yarın kesin bi sonuç alıcam artık sizinle paylaşırım.ilginz için tşk

Bende corsa essentia 1.3 cdti easytronic var. Paket olarak en düşük ama tesisat çekiliymiş üzerinde. otomatik olduğu için debriyaj müşürüne de gerek kalmadı. Problemsiz kullanıyorum. 130 TL verdim serviste. (bu arada programlama bedeli almadılar ve aracım 3 yaş üzeri olduğu için % 25 parça ve işçilik indirimine giriyor)

Geri