cruise kontrol???

akşam gittim ve baktırdım tesisat kurulu deilmş.baştan kuralım deneyelim dediler olursa olur olmazsa olmaz ücretinede 300 dediler.napcamı hepten şaşırdım :confused:

baştan kuralım dedikleri ECU denilen beyne sinyalden bir kablo çekmek. Ayrıca bir de debriyaj müşürü monte edilecek. 300 TL fazla , olsa olsa en fazla 240 TL'ye malolur. Başka bir servisten fiyat sor bence

ya banada o fiyatları cekiyorlar...birde bu debriyaj müşürü düz vites olmayan tüm araclara mecburen takılıyor sanırım dimi ?
Kol + müşür 130 filan tutuyor cunku.işçilikte en az 100 istiyorlar...pufff millet nasil 150 ye,130 a yaptırıyor anlayamadım :S

easytronic olanlarda debriyaj olmadığı için müşüre de gerek kalmıyor. Tesisatta hazırsa 130 a falan maloluyor, (yani en iyi ihtimade bu fiyata maloluyor) hazır değilse 180 - 250 arası para talep ediyorlar

o zman 180 TL inşallah yaptıracagız...İstanbulda bu fiyata yaptırabilecegim bir yer varsa lütfen tavsiye edin...

odakla pazarlık sonucunda 200 e anlastık...biraz daha inerlerse yaptırıcam sanırım

hayırlı olsun şimdiden. kullanmaya başlayınca ne kadar mükemmel bir özellik olduğunu farkedeceksin

benim aracımada takılmaz dediler tesisatımı ve tüm bağlantılarımı kendim yaptım .sonrada op-com ile cc yi aktif duruma getirdim .şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

benim aracımada takılmaz dediler tesisatımı ve tüm bağlantılarımı kendim yaptım .sonrada op-com ile cc yi aktif duruma getirdim .şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
Nasil yapabiliyorsunuz bunları anlayamıyorum :) helal olsun wallahi...

2006 opel combo aracıma yetkili serviste 2.ay önce taktırdım tesisat çekildi kol değişti beyne yükleme yapıldı 150 lira ödeme yaptım uzun yolda mis gibi gidiyoruz royalimle.

anadoluda fazla para istiyorlar.

Geri