cruise control(hız sabitleyici) ve fren ilişkisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
saçmalamıisınız araçta kontağı açtığınızda zaten check break veya fren kontrol diye yazı çıkıyor yol bilgisayarında o tüm sistemi kontrol ediyor arıza varsa ekranda arızayı yazıyor

kontağı açtığında değil frene bastığımızda yapılıyor bu kontrol işlemi ve sadece lambaları kapsıyor mekanik arızaları değil diye biliyorum. zaten bu yüzden frene bastıktan sonra sönüyor kontağı açtıktan sonra değil...

eger frendekı musur calısmıyorsa sende hız savıtlersen feren basınca devreden cıkmaz onu kontrol etmıs oluyor

opel araçlarda 30 km/h hızdan sonra çalışır cruise kontrol ama bnm arabada frene basmadan da devreye girio....

kitapçıgı okuduysanız fren debriyaj sistemi devre dışı bırakıo ...

Merhabalar. Bende easytronik astra h sedan enjoy var. Hız sabitleyici fren haricinde hangi dugmeyle iptal oluyor. Sinyal kolunda Bir alt bir de üst düğme var. Görmediğim bi düğme daha mi var.

Artirma ve azaltma dugmelerinin arkasinda iptal dugmesi var.

bende ilk zamanlar aramıştım.2 küçük düğmenin arkasında uzunca bir düğme daha var.basarak iptal edebilirsin.

corsa 1.2 essentia da zaten frene basınca cruise control den cıkıyor :)))
yani ancak cubukla devreye sokunca tekrar devreye giriyor ama paralı otobanda
120 e cıkmadıgım surece normal otobanlarda rahat edemedim.

corsa 1.2 essentia da zaten frene basınca cruise control den cıkıyor :)))
yani ancak cubukla devreye sokunca tekrar devreye giriyor ama paralı otobanda
120 e cıkmadıgım surece normal otobanlarda rahat edemedim.

Gözlerime inanamadım sen çorsa 1.2 essentia da cruise control mü yazmışsın ben mi yanlış görüyorum. Gerçekten bu var mı cruise yoksa corsa essentiacılarla dalga mı geçiyon ..:rakir:

ya ben mi yanlış anladım cruise control hız sabitleme degilmi ?
yani sagdaki kol du sanırım , hız sabitleme degilmi ?

Geri