Cruise Control Astra H

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan inceoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

inceoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2007 Astra H Enjoy aracıma Cruise Control taktırmak istedim takılması tamamlanıp işlem bittiğinde teste çıkan yetkili servis çalışanları tarafından Debriyajı sürekli basılı olarak gördüğünü (2 tane yeni müşür denendi) ve bu yüzden devreye giremediğini, daha uzun bir zamanda gerekli kontrollerin yapılması için yapılan tüm işlemler iptal edilerek Cruise Control ü çıkardılar.. Sayın yetkililer, bilirkişiler;Bu ve benzeri durum sık yaşanır ve her Astra H larda görünen bir problem midir?eğer gerçek problem bu ise, kontollerden sonra karşımıza çıkacak sorunlar neler olabilir ve nasıl giderilir? (maliyet vs. - önerileriniz)Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

Son düzenleme:
o zaman debriyaj müşürnü değiştirsinler.. yeni takılırsa düzelir bence.

yada müşür kablosunda kısa devre vardir..

2 farklı müşür denendi ama sorun yine aynen devam etti. zaman aralığımız dar olduğundan daha sonra gel dediler, kapsamlıca bakım yapalım falan dediler. bu beni endişeye düşürdü.

müşürün kablolarını test etsinler. çok zaman almaz. 10dklık iş. onda ksıa devre varsa çözülür. yoksa daha detaylı bakıma girer..

müşürün kablolarını test etsinler. çok zaman almaz. 10dklık iş. onda ksıa devre varsa çözülür. yoksa daha detaylı bakıma girer..

servisle görüştüm, bunu yaptıklarını belirttiler. dediğiniz gibi daha detaylı bakıma girecek. Cruise Control den de geçtim yeterki aracımda nokta arıza olmasın. şimdi onun peşine düşeceğim artık. yorumlarınız için teşekkür ederim. sanırım başka yapılabilecek başka bir durum yok. inşaallah masrafı ağır olmaz.

BAk enelde servis bilmes cc araba ilk calistiginda bir kez frene bastiktan sonra ve 30 km/h uzerinde devreye girer. Birde boyle bak, Babam hep bozulmus zannediyor, frene bascaksin bir defa sonra devreye girer :)

Geri