Corsada kaporta göçüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan micarus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

micarus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracımı 2008 nisanda sıfır KM olarak aldım. Beyaz 1.3CDTI corsa. Geçen gece maalesef dalgınlığıma geldi bir an park yerinden çıkarken ve aracın sağ arka kapı ortasından itibaren yandaki araca sürttüm. Pek bir hasar yok.Arka sağ kapı orta alt kısmından itibaren çizgi halinde ezik başlıyor.Diğer aracın boyası pasta sayesinde çıktı.Arka sağ teker üst (çamurluk) kısmında da hafif bir ezilme var. Şimdi size sorum şu.

Aracı bunun yapılması için servise versemi ?

bir yandan için rahat etmiyor araba böyle ezikken. Diğer yandan da araba daha 1.5 senelik ve 24 binde; boya yaptırıp değerini düşürmek istemiyorum.bu bilgiler çerçevesinde sizin fikriniz ne olurdu ? Kasko var para çıkmayacak cebimden.ARacı daha uzun seneler kullanmayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.(Diğer öncelikllerden dolayı 5 sene kadar daha beraberiz gibi =) )

YA da bunu boya olmadan yaptırabilirmiyim. Öneriniz nelerdir. Araca boya sürülsün istemiyorum
v0ld3fj0vfgp5ny7bkln.jpg
a1m9zud4cgqfdfqqedo4.jpg

için rahat etmiyorsa araç bu haldeyken önce bi şansını maslak autoking de deneyeceksin boyada hasar yok çünkü..orada boyasız halledebilirler resimden gördüğüm kadarıyla..ama sen yinede peşin fikirle gitme belli olmaz

2. seçenekte ya kendini bu görüntüye alıştır yada lokal olarak o bölgeyi elips şeklinde lokal olarak boyat
geçmiş olsun...kolay gelsin

Lokal olarak boyataiblirm başka çare kalmassa ama o zaman da renk solması renk tutmaması gibi riskler varmış. Ondan çekiniyorum bende

sıradan yerlerde yaptırmayacaksın ,yetkili servis olur, bildiğin iyi bir boya ustası olur sanayide, autokingde boyar, fırın boya yaptır

Ben bir kartal autokinge göstereyim diyordum bana daha yakın odlğu için.MAslaktaki ustalar daha mı iyi autoking de?

Bugün Kartal Autoking firmasına gittim hasar ile ilgili bilgi almak için. Bana çamurluğun ve kapının tam cam hizasından itibaren boyanacağını söyledi. Başka yolu olmazmış. Fİyat olarak ise tahmini 500-600 lira tutacağını söyledi.
s12.gif

Şimdi ben nasıl olur da yaptırırım bunu

bence yaptırma o fiyatlara belli bir süre sonra gözün alışır görmezsin

Sanırım öyle yapacağımbende. Aracın 1/4 ünü boyatıp 600 lirayı erip bir de sanki araba gerçekten kazalıymıs gibi dolaşacağıma hafif göçük dolaşırım daha iyi

Bugün Kartal Autoking firmasına gittim hasar ile ilgili bilgi almak için. Bana çamurluğun ve kapının tam cam hizasından itibaren boyanacağını söyledi. Başka yolu olmazmış. Fİyat olarak ise tahmini 500-600 lira tutacağını söyledi.
s12.gif

Şimdi ben nasıl olur da yaptırırım bunu

lokal boyatmak istedğini söyle fırın boya yapan bildiğin bir boya kaportacıya git yapsınlar autoking abartmış olayı

yada en güzeli bunla yaşa bir süre çok kafana takarsan boyatırsın dedğim gibi

Geri