Aracımı 2008 nisanda sıfır KM olarak aldım. Beyaz 1.3CDTI corsa. Geçen gece maalesef dalgınlığıma geldi bir an park yerinden çıkarken ve aracın sağ arka kapı ortasından itibaren yandaki araca sürttüm. Pek bir hasar yok.Arka sağ kapı orta alt kısmından itibaren çizgi halinde ezik başlıyor.Diğer aracın boyası pasta sayesinde çıktı.Arka sağ teker üst (çamurluk) kısmında da hafif bir ezilme var. Şimdi size sorum şu.
Aracı bunun yapılması için servise versemi ?
bir yandan için rahat etmiyor araba böyle ezikken. Diğer yandan da araba daha 1.5 senelik ve 24 binde; boya yaptırıp değerini düşürmek istemiyorum.bu bilgiler çerçevesinde sizin fikriniz ne olurdu ? Kasko var para çıkmayacak cebimden.ARacı daha uzun seneler kullanmayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.(Diğer öncelikllerden dolayı 5 sene kadar daha beraberiz gibi =) )
YA da bunu boya olmadan yaptırabilirmiyim. Öneriniz nelerdir. Araca boya sürülsün istemiyorum
Aracı bunun yapılması için servise versemi ?
bir yandan için rahat etmiyor araba böyle ezikken. Diğer yandan da araba daha 1.5 senelik ve 24 binde; boya yaptırıp değerini düşürmek istemiyorum.bu bilgiler çerçevesinde sizin fikriniz ne olurdu ? Kasko var para çıkmayacak cebimden.ARacı daha uzun seneler kullanmayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.(Diğer öncelikllerden dolayı 5 sene kadar daha beraberiz gibi =) )
YA da bunu boya olmadan yaptırabilirmiyim. Öneriniz nelerdir. Araca boya sürülsün istemiyorum