valla ben 2.el aldım eleman yaptırmış olsaki bende öle bi problem yok... ( yada çıkmadı bi o eksikti )
demez olaydım...
of off
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla ben 2.el aldım eleman yaptırmış olsaki bende öle bi problem yok... ( yada çıkmadı bi o eksikti )
gedizlerde sordum bakim sirasinda %25 indirimle 200 civarinda masrafi oldugunu soylediler
Arkadaşlar benim araba kasislerde çok ses cıkarıyordu serivse goturdum test surusu yaptılar direksiyon tamir kiti dediler..Bu arada arabanın direksiyonunda sertleşme var (yaptırmadım daha ) önceden parmağımla ceviriyordum direksiyonu ama şimdi baya sert oldu ..Onu da sordum servise direksiyon kitinden dediler.Ee iyide ses gelmesi arabayı aldıgımdan beri vardı ama bu direksiyonun sertlesmesi yeni oldu aynı arıza olsa ikiside aynı anda olmaz mıydı..*? Sizce en olabilir saygılarımla..Sanayide yaptıran var mı direksiyon kitini ?Oralarda ne kadar fiyat istendigini?
ben 2 ay önce yaptırdım ankarada yetkili serviste sertleşme falan olmadı sesler tamamen kesildi 2 senede garantisi varmış .pek umitli değildim ama ilk defa yanılttı yetkili servis beni..günahı 190 ytl)