Corsada direksiyon sorunu olanlar müjdeeeee

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dncera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende çok uzun zamandır bu sorunla uğraşıyorum. parça bu hafta servisime gelecekmiş. umarım artık bu sesten kurtuluruz da aracıma olan sevgim pekişir :) .bu sorundan rahatsız olan herkese hayırlı olsun.

Direksiyon problemi yaşayan herkesin gözüaydın

biz bu çözümü bulalı yıllar oldu opel geç kaldı

sonunda hallettiler. gözünüz aydın

Hadi Herkese Vatana Millete Hayırlı olsun
Kaç paraya Patladı Peki??

biz bu çözümü bulalı yıllar oldu opel geç kaldı
:kop: :kop: :kop: vallaha biz 3 yıldır bu burcu kendimiz yapıyoruz ve sorunsuz...oprl yeni bulmuş haaa.çok gec kalmış bence yazıklar olsun..o modelin imalatı bitti bee üretim kalktıııııııııııı heyyyyyyyyyyy opelllll uyuma

Son düzenleme:
evet opel bunu çok geç buldu (opele hiç yakışmıyor ama yapacak da birşey yok) .Sonunda buldu da yaptırdık, aracın garantisi bitmişti ama bu işlemi garantiden yaptırdım. Garanti süresi içinde sorunu tespit edip çözemedikleri için bastırınca yapıyorlar. Tabi bakımları özel serviste yaptırdıysanız bunun arkasına sığınıp garanti dışı diyecekler kesin (kusur kendilerinde olmasına rağmen). Garantisi yeni bitipte dışarıda müdahale yaptırmayan ve bu durumdan şikayetçi olan arkadaşlar ücretsiz yapılması için bastırın derim. Herkese kazasız belasız, keyifli sürüşler.

ben 7 ay önce yaptırdım eski performansı tutmuyor arkadaşlar santim oynama yok diyorsunuz ya evet yok ama toplama sorunu yaşanabiliyor biraz sertleştiginden dolayı çok az miktarda rahatsızlık veririyor bilginizee

Valla Sert Olucak Ama Napalim Tikirtidan Iyidir Bence Bide Opelede Helal Olsun Her Parca Orjinal Hemen Hemen Su Sogutmasini Degistirdim Dun Yok Yan Sanayisi Yada Tamir Takimi Sirf Bu Parca Icin De Degil Yani

Geri