Corsada direksiyon sorunu olanlar müjdeeeee

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dncera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dncera

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
13 Eki 2006
Mesajlar
144
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Aracım 2001 corsa

2 gün önce önden gelen ses sebebi ile aracımı Ümraniye merkezde özel servis var Salman otomotiv bilenleriniz vardır oraya götürdüm. Burdanda bildiğim üzere direksiyon kutusunda sorun oldugunu tahmin ettim ve netekimde öle çıktı arıza. Bomba kısmı burası Opel 1 hafta 10 gün önce bir parca çıkarmış, daha dogrusu direksiyon kutusunun içinde bir burç (tamir seti daha dogrusu) Maliyette 100-150 arası.

Arabamın direksiyonu şimdi beton gibi ve cıt ses yok. Problemi olanlara tavsiye ederim.
 
ooo çok güsel bir paylaşım..abicim sana da kazasız belasız sürüşler...hayırlısı olsun
 
corsa c cilerin gözü aydın.
 
vatana millete hayırlı olsun diyelim..gözünüz aydın...çıtırtısız lakırtısız sessiz sürüşler...:)
 
gerçekten çok iyi olmuş , bu set sadece corsa içinmi yoksa diğer modellerdede kullanılabiliyormu acaba ?
 
bunu bende duydum yaptırmadıya düşünüorum ama direksiyon sertleşio diolar en azından bi arkadaşım yaptırdı we aracı kullandım direksiyon sert geldi sende böyle bi problem oldu mu ?
 
ALLAH senden razı olsun,paylasım ıcın tşklerr:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
 
Ya hala servislere güvenemiyorum.En son yapılan tamirattan bu yana 10000 km yaptım.Hala en ufak ses gelmiyor.Garantisi de bitmek üzere aracın.Acaba elletmesemmi??
 
Valla 2 gündür kullanıyorum direksiyon eskisine göre biraz sert ama rahat dönüyor ve kullanırken gercekten güven veriyor. Özellikle yolda giderken bırakıyorum direksiyonu santim kayma yok. Sorunu olanlara tavsiye ederim
 
Corsa C'de çoğu kişi direksiyon direksiyon diye inliyodu :)
Hepsinin gözü aydın o zaman...
 
Geri
Üst