corsacılar yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ceysen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ceysen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ankaradan bebek arabası aldım corsa urfa da .Bagaja sıgarmı bilmiyorum bagajın en boy yükseklik olarak ölçülerini verebilecek olan var mı

modeli ne hocam onuda yazsaydınız yardımcı olabilecekler çoktur mutlaka

corsa c

bebek arabası corsa c nin bagajına mı sığacak? soru bu şekilde değilmi ? yanlış anlamıyoruz?

katlanır bebek arabasıdır büyük ihtimal, boydan sığmaz ise arka koltuklardan 2/3 ü yatırırsın problem kalmaz.

ben arka koltukları yatırınca 4 adet lastik + 4 adet jant + 2 adet büyük boy bavul sığdırmıştım..

normal şekilde katlanan, tutma yeri kıvrık olan standart bebek arabaları corsa c bagajına sıgmıyor, boydan kaybediyor.Ama sapların bulundugu kısmıda kıvrılabilen bir model ise o sıgabilir.ben bu şekilde katlanabilen sadece bir markanın bebek arabasını gördüm, o da 500 ytl civarı idi...

ben pierre cardin marka bebek arbasını rahat bi şekilde sığdırdım ama chicco lar sığmıyor

ankarada bir corsa sahibinden rica ettim denedik sığdı. benim bagaj tahminimden büyükmüş. araba da kraft venüs bayagı büyük ona ragmen sığdı tüm arkadaşlara teşekkürler moderatör arkadaşık konuyu kapatabilir

Geri